skrzynka z narzędziami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika luigia11, 31 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. luigia11

luigia11 Czeladnik forum

co oznacza w wylosowanej w evencie skrzynce 500 co 40h.Po kliknięciu użyj chyba coś się doliczyło bo zwiększyła mi się liczba poidełka, ale zniknęła za to cała skrzynka.Gdzie ją teraz mam szukać ? Czy to użycie to było tylko jednorazowe ? - to co oznacza to 500? Proszę nie pisać o ciasteczkach itp

2. Jeżeli otworzyłaś skrzyneczkę i dopisało Ci narzędzia to skrzyneczka już jest pusta i znika z inwentarza :)

-Marysia111- lubi to.
  3. luigia11

luigia11 Czeladnik forum

W dalszym ciągu nie wiem co oznacza te 500 i 40h?

4. Oznacza to to że otrzymujesz jednorazowo 500 szt narzędzi a te 40 godzin to nie wiem chyba jest bez znaczenia bo tą skrzyneczkę można otworzyć od razu:)

5. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Witam dołączę się do tematu, a co zrobić jeśli skrzynka z narzędziami 510 figuruje w zakładce towar konsumpcyjny i w zakładce stodoła inne a użyć jej nie można? no chyba że w niej były tylko gwoździe bo przy stanie 50000 szt trudno spostrzec dodatkowych 500 szt bo poidełka np., stan zero.

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

janekkostuchna, skrzynkę z eventu znajdziemy w Inwentarzu, w zakładce "Przedmioty specjalne". Narzędzia w postaci skrzynek domyślnie zapisują się jako "Towar konsumpcyjny". Po użyciu skrzynki narzędzia zostaną dopisane do konta losowo, mogą wpaść same deski i gwoździe a może trafić się poidełko.

7. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

rozumiem że narzędzia są losowe ale dlaczego nie wiem jakie w skrzynce się znajdowały?

8. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Ale jak się kliknie w opcję "użyj" to rozpakuje te narzędzia i pokaże się okno ile i czego wpadło...

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

janekkostuchna, jeżeli otworzyłeś już swoją skrzynkę z narzędziami właśnie poprzez opcję "użyj" i nie wiesz lub nie pamiętasz jakie narzędzia zostały Ci dopisane, napisz zapytanie do Pomocy Technicznej (pamiętając aby wiadomość miała co najmniej 140 znaki), tam Twoje konto zostanie sprawdzone i otrzymasz informację jakie narzędzia dostałeś :)

Yaris_123
    , dziękuję za pomoc :)

Czy Autor/Autorka, tematu ma jeszcze jakieś pytania? :)

10. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Odpowiedzi zostały udzielone, nowe pytania nie pojawiły się, więc wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.