Skrzynka miłosci

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Renatkax1, 23 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renatkax1

Renatkax1 Młodszy ekspert

Posiadam w rzedzie chmur " Miłosc w obłokach " w tym rzędzie jest miedzy innymi skrzynka miłosci . chce sie dowiedzieć co oznacza owa skrzynia? co posiada wewnątrz?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skrzynię miłości odnajdziemy w inwentarzu z itemami, zakładka Towar konsumpcyjny. Po otwarciu otrzymamy jeden z przedmiotów:
    - 1 x doniczka walentynkowa,
    - 4 x perfumy,
    - 1 x napój miłosny.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Renatkax1

PRZEZ PARE DNI NIE OTWIERAŁAM TEJ ZAKŁADKI BO NIE WIEM GDZIE JEJ SZUKAC? CZY JESTEM STRATNA TERAZ?

4. SMOD_Atena

dszmyd Twój post usunęłam, oprócz zwrócenia uwagi miło by było gdybyś zechciała pomóc.

Renatkax1 bardzo proszę nie pisz dużymi literami (Caps Lock) jest to zabronione na naszym forum.

A jeśli chodzi o skrzynki zbierane z rzędów na pnączu, to zapisują się w Inwentarzu, nic nie przepadnie i możesz je otworzyć w dowolnej chwili.
    Skrzynki znajdziesz w: Inwentarz/ Przedmioty specjalne/ Towar konsumpcyjny.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Renatkax1

dziekuje i przepraszam

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.