skrzynie ze slodyczami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika stoone1, 1 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stoone1

stoone1 Weteran forum

Dzien Dobry
    Nie jestem pewien do konca , czy to o co chcialbym zapytac sie mozna zaklasyfikowac do pytan technicznych czy ogolnych, ale zaryzykuje i umieszcze tutaj. Pytania w zasadzie mam dwa, otoz :
    - Czy szykuje sie jakis update Starozytnej Swiatyni Malp? (zlotych bananow przybywa, aczkolwiek nie bardzo jest na co je wykorzystac...
    - Oczywiscie jestem swiadomy tego, iz Skrzynie ze Slodyczami (jak kazde inne) przynosza losowo wybrany prezent graczowi z listy, nie mniej jednak z tego co zauwazylem 48 godzinny kombajn na siewnik przypadal co jakis czas ( mozliwe, ze istnieje zaleznosc od ilosci zebranych oraz otworzonych skrzyn - zalozmy ze 70), natomiast na chwile obecna wspomniany kombajn nie pojawil mi sie juz dosc dlugi okres czasu a skrzyn takowych uzylem zdecydowanie wiecej niz w podanym wyzej przykladzie. Chcialbym wiedziec czy to jedynie przypadek czy moze cos nie tak, blad ?
    Dziekuje
    Sto_One

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj stoone1.

Na chwilę obecną jak sam możesz zauważyć w dziale Ogłoszeń, nie ma żadnych informacji na temat aktualizacji czy nowości, które miałyby się pojawić na Bahamaramie. Jeśli coś takiego będzie miało się wydarzyć to informacje jak zawsze znajdą się w w/w dziale.

A jeśli chodzi o skrzynie, to otrzymać z nich możemy losowe przedmioty, które są przypisane do poszczególnych skrzyń. Zapewne jest też określony jakiś % tych wartościowszych przedmiotów ale nie otrzymujemy szczegółowych informacji z jaką częstotliwością możemy otrzymać wybrany przedmiot. Może być tak, że z kilku skrzyń ze słodyczami trafi się cenniejszy przedmiot a równie dobrze z kilkudziesięciu możemy otrzymać mniej wartościowe przedmioty.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. stoone1

stoone1 Weteran forum

Witaj SMOD_Atena
    Dziekuje za blyskawiczna odpowiedz na powyzsze, w zasadzie mam jedno jeszcze pytanie, nadal w temacie skrzyn (ogolnie) natomiast tyczace sie samych przedmiotow otrzymywanych ze skrzyn , nawet tych mniej watrosciowych , otoz czy mozliwa jest jakas poprawka/ modyfikacja co do ilosci otrzymywanych przedmiotow ? W zasadzie kazdy prezent powinien cieszyc, tyle tylko uwazam, ze po uplywie zalozmy 22 godzin czy w przypadku Rzadu Chmur, kilkudziesieciu godzin, 1x salata lub kokos np. to tak jaby nic :/ Inna sprawa sa nawozy, farmeramki, gwiazdy, oczywiscie to sa jednak cenniejsze znaleziska .

Sto_One

4. SMOD_Atena

Zawartość danej skrzyni jest taka jakie było założenie Producenta gry i jedne przedmioty są mniej a inne bardziej wartościowe a ich otrzymywanie jest losowe z określonym przez Producenta prawdopodobieństwem dla każdego przedmiotu.

Jeśli masz jakąś propozycję odnośnie poprawek czy zmian w zawartości skrzyń to zapraszam do przedstawienia pomysłu zgodnie z zasadami w dziale: Zbiór aktualizacji i pomysłów.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. stoone1

stoone1 Weteran forum

Dziekuje to bylo by na tyle z mojej strony . Pozdrawiam

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.