Skrzynie z towarami-dyskusje

Temat na forum 'Dyskusje o grze i nie tylko' rozpoczęty przez użytkownika MobilisA075, 18 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Tworzę temat o skrzynkach z towarami. Temat służy do chwalenia się i narzekania. Ja dziś np. ze skrzyni oddania otrzymałem słonicę latającą, ale np, z 26 skrzynek ze słodyczami np. sam siewnik 48h. Siewnika mam 180h, a kombajnu 11. Codziennie prawie mi wpada siewnik. Wolałbym kombajn.

krasnoludek10 lubi to.
  2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ze skrzyni ze słodyczami nie ma prawa wypaść kombajn,bo go tam nie ma z założenia.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

MobilisA075 nie wiem czy zawartości skrzyń wymagają aż oddzielnego wątku dyskusyjnego, równie dobrze można napisać o tym w wątku na temat nowości i zmian w grze: Nowości i zmiany w grze, ale jeśli wzbudzi zainteresowanie Graczy i będą się wypowiadać (chwalić czy też narzekać) to dodamy go do alfabetycznego spisu treści.

krasnoludek10 lubi to.
  4. MobilisA075

Jest koło fortuny to niech będą i skrzynie. Dobrej zabawy!

krasnoludek10 i eldena lubią to.
  5. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

co do skrzyni oddania to poczekam aż będę mieć wszystkie, tam jest tylko ograniczona ilość razy do zbioru :)

krasnoludek10 i magdusia668 lubią to.
  6. SMOD_Atena

Skoro tak mówisz, to niech będzie i wątek o skrzyniach, dodaję w takim razie do spisu treści.

Taką skrzynię dostajemy też z rzędu chmur "Randkowanie".

A jak już będziemy tu rozmawiać o skrzyniach to dodam link do tabeli:

7. halina54

halina54 Hrabia forum

To moze ja zaczne od narzekania..od kiedy jest ta skrzynka to dostaje doniczke weselna,czasem 1 albo 10 roz i chyba raz sie zdarzyla walentynkowa...to ja sie grzecznie pytam a po co mi one?Nigdy nie widzialam latajacej slonicy ani niczego lepszego

8. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

otworzyłem z ciekawości tą oddania i jest 4 perfumy heheh :D

krasnoludek10, magdusia668 oraz miwi45 lubią to.
  9. SMOD_Atena

halina54 podobno trzeba uzbierać większą ilość tych skrzyń bo w otwieranych pojedynczo przeważnie te "najgorsze" przedmioty. Ja staram się zbierać, ale rzadko kiedy uda mi się zebrać więcej niż 5 czy 7 i też w większości przypadków dostaje róże albo doniczki, trafiają się też perfumy niestety. Ale zdarzyło się też takie cudo:

odd.png

Trafiła się też kaczka weselna i całujący karp ze dwa razy, tak że nie narzekam nawet kiedy dostanę perfumy ;)

10. ewanta

ewanta Komandor forum

ja ostatnio otworzyłam 15 skrzyń oddania i trafił się żabi książę 2x i ryba - całujący karp 1x. więc może i faktycznie trzeba większą ilość otwierać

11. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Coś w tym jest.Ja staram się otwierać tak co kilka dni,żeby mieć po kilkanaście/kilkadziesiąt skrzynek i na nagrody nie narzekam.

12. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Również otwieram większe ilości skrzynek, zwykle po kilkadziesiąt lub kilkaset (zależy jaka skrzynka i od tego czy otwieram dla samego otwierania czy czegoś szukam).

13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Podobno jak się otworzy jednocześnie 1000 skrzyń oddania, to będą same kolory.
    xD:cry:xD

14. ania1713

Nie ze mną takie numery xD
    Ale już prawie setkę mam ;)

15. MobilisA075

Skrzynia z nawozami dała mi gwiazdkę :(. Ale dwa razy była imprezowa. Miał ktoś kiedyś ze skrzyni SG milion/10 mln? Mnie głównie nawiedza 10 albo 100 :( . Dobrze, że II jest najmniej 1000.

krasnoludek10 lubi to.
  16. SMOD_Atena

No ja nie wiem jak Ty to robisz? xD próbowałam już nie raz i planowałam, że od 1-go dnia kolejnego miesiąca nie otwieram skrzynek co najmniej przez 2 tygodnie ale najdłużej chyba ze 3 dni mi się udało :cry: zawsze jak na coś na farmie czekam chwilę to jest akurat ten czas na skrzynki, no w jakiś trans wpadam xD
    Miałam już kilka razy po 1 i po 10 mln. też się zdarzyło, ale skrzyń też trzeba więcej niż jedna czy dwie, bo z takich pojedynczych to i 1 SG często mi się trafia xD

17. halina54

halina54 Hrabia forum

mam tak samo ze ze jak czekam to z nudow otwieram skrzynki..chyba bede musiala uzbroic sie w cierpliwosc albo starac sie o nich zapomniec to moze cos mi sie uda fajnego dostac...

Post edytowałam, poprawiłam cytat tak aby było czytelnie,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 marca 2019
  18. SMOD_Atena

Ja to chyba musiałabym mieć na te skrzynie jakąś blokadę tak na tydzień chociaż xD;)

19. MobilisA075

Wg mnie najlepsza jest ze świcidełkami, co prawda dziś słabo, turbo zośka niestety, ale często daje imprezowe i CMJ. Fajnie byłoby, gdyby zlikwidowali skrzynię rzemieślnika pierwszą, na co komu jeden składnik rzemiosła, jak tego badziewia wypada pełno na kole?

bogusiania i krasnoludek10 lubią to.
  20. ania1713

Po prostu mam większą sklerozę od Ciebie xD
    O skrzynkach przypominam sobie, gdy szukam imprezówek, ale otwieram wtedy tylko te z potencjalnymi wejściówkami.
    A reszta czeka na swój czas, gdy zawartość będzie potrzebna. Ostatnio upiorne szły w ruch, by pająków nazbierać trochę.

Mój rekord stanowi ilość skrzyń ze słodyczami :music:

Najgorzej ze skrzyniami oddania, ale postanowiłam sobie, że otworzę jak będzie 100 ;)