Skrzynie z narzędziami od królowej

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ajlowdisgejm, 6 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ajlowdisgejm

ajlowdisgejm Zaawansowany

Czy skrzynie z narzędziami, które są w nagrodach od królowej karnawału (1x XXL i 3x XL) powinny dopisać się do konta jako skrzynie, czy od razu się rozpakowują i do konta dopisywane są konkretne narzędzia?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z tego co widzę na mojej farmie to nie mam dopisanych skrzynek jako takich więc domyślam się, że te zdobyte w evencie zostały automatycznie rozpakowane i narzędzia dopisane do mojego konta.
    Jeśli chcesz wiedzieć na 100 % jakie narzędzia otrzymałaś/eś ze skrzynek zdobytych w evencie zapraszam do Pomocy Technicznej, tam zostanie to sprawdzone i uzyskasz odpowiedź.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. ajlowdisgejm

ajlowdisgejm Zaawansowany

Dzięki, więcej pytań nie mam. Myślałam tylko, że mi tych skrzynek nie dopisało, bo jako skrzynie nie pojawiły się w pasku, ani też po wykonaniu zadania nie wyskoczyło info jakie narzędzia dostałam, tak jak to jest przykładowo w misjach w spółdzielni.
    Swoją drogą to takie info powinno wyskakiwać, zamiast konieczności pisania do PT indywidualnie przez każdego gracza.
    No nic, można zamykać.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zgadzam się, informacja powinna być, niestety u mnie też się nie pojawiła, nie było chyba żadnego okienka podczas dopisywania nagród, ale wierzę że narzędzia tak jak i inne nagrody zostały prawidłowo dopisane.
    Zapraszam do PT, nadrobimy te braki, sprawdzimy i otrzymasz informacje jakie narzędzia zostały dopisane do Twojego konta.

A skoro tutaj nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.