Skrzynia ze szczesliwymi zwierzakami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nowicjusz, 28 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nowicjusz

nowicjusz Naśladowca mistrzów

Witam. Mam rzad chmur Psie życie. Jedna z nagród jest skrzynia ze szczesliwymi zwierzakami. Tylko dlaczego ich nie dostaje? Ostatnio pokazalo mi ze dostalem wybieg dla tygrysow. Nie mam go Wczesniej ze mam jelenie Tez ich nie mam w inwentarzu. Po co wiec jest ten rzad chmur? Podpucha zeby zrobic? W sumie nie sprawdzalem czy inne zwierzeta zostaly dopisane bo wierzylem ze skoro cos robicie to robiie dobrze Kiedy i gdzie mam szanse na odzyskanie zwierzakow ktore sami daliscie a ich nie ma?

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

bo to nie sa zagrody tylko zwierzeta,,a co dostales sprawdzisz w pasku pod ikonka wazonu tam gdzie sa itemy

zagma lubi to.
  3. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Z tego rzedu otrzymuje sie zwierzeta, a nie zagrody ;) Wiec dostales tygrysy i jelenie, ktore znajdziesz w stodole w zakladce zwierzeta.

Marrylan i -norbijas- lubią to.
  4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

nowicjusz, skrzynię rozpakowujesz samodzielnie, a znajdziesz ją w inwentarzu, zakładka przedmioty specjalne, tam towar konsumpcyjny, klik na skrzynie i pokażą się losowo otrzymane zwierzaki.
    Pomagającym Graczom serdeczne dzięki :)

Mogę jeszcze jakoś pomóc?

5. nowicjusz

nowicjusz Naśladowca mistrzów

ok dziekuje

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję również i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.