skrzynia z narzedziami zawartosc

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cyfrzakk, 15 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

witam, jest gdzies pelny wykaz narzedzi jakie można dostać ze skrzyni z narzędziami, w faq w temacie skrzynie z towarami jest tylko info ze w skrzyniach z narzędziami jest 10 narzedzi, w xl xxl i 3xl odpowiednio więcej

ale mi chodzi o konkretny spis jakie narzędzia tam mogą być

potrzebuje wentylator, i chyba jest w skrzyni z narzędziami :)

2. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

W skrzynce z narzędziami może wyskoczyć każde narzędzie, jednak w tych najmniejszych wyskakują te najbardziej pospolite np. gwóźdź czy deska. Wiadomo, im większa skrzynka, tym lepsze narzędzia. Wentylator wyskoczy raczej z większej skrzynki (nie w tej po 10 narzędzi) - tam jest większe prawdopodobieństwo na rzadsze narzędzia. Wszystko kwestia szczęścia ;)

3. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

dzieki, no to 'chwile' mi zajmie uzbieranie na 42 pomarańczowe misie :)

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Zawartość skrzynek jest losowa, dlatego nie ma takiego zestawienia.
    Wentylator jest dość rzadko spotykanym narzędziem w skrzynkach, ale się trafia.

ania1713 - dziękuję za pomoc.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

dziekuje, więcej pytan nie mam, będę polować dalej na narzędzia :D znając moje szczęście wypadnie za rok hehehe

6. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Proszę bardzo i życzę szczęścia w polowaniu na wiatraki :)
    Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.