Skrzynia z materialami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ola88888, 6 kwietnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ola88888

ola88888 Baron forum

Dzien dobry.
    Fajnie, ze naprawiono zawartosc tych skrzyn z materialami, ale co z tymi graczami, ktorzy otworzyli te skrzynie z bledem? Dostali jakies byle co zamiast tego co powinno byc. Napracowali sie i maja fige z makiem.
    Ola

hlnrys lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj ola88888.

SG były zamiast TPD więc nie wiem czy to takie byle co i aż taka dotkliwa różnica, bo z tego co wiem to większość Graczy ma już 800. poziom na wyspie i nie wiadomo kiedy będą kolejne poziomy a SG zawsze potrzebne.
    W każdym bądź razie nic nam nie wiadomo o jakichkolwiek rekompensatach tego błędu. Jeśli otrzymamy jakieś informacje to znajdziesz je w dziale ogłoszeń.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Gonia-CSE

Gonia-CSE Czeladnik forum

Niektórzy woleli by PD bo mają pełno SG :)

4. ola88888

ola88888 Baron forum

Dziekuje za odpowiedz.
    No akurat ja na Bahama wole punkty, bo mam dosc SG.
    Jak nie wiadomo, to nie bedzie.
    Trudno.
    Juz nie mam pytania

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A mnie przyrost TPD na chwilę obecną niczego nie daje a SG owszem, wykorzystam na rośliny w czerwonym koszyku. Wszystkich jednak zadowolić się nie da.
    A skoro Autorka nie ma pytań to temat zamykam. Spokojnej nocy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.