Skrzynia z farmerskim wyposażeniem.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika patrycja9922, 26 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Odpaliłam dzisiaj, po raz pierwszy pnącze eventowe i nie zauważyłam przeglądając pasek z towarów konsumpcyjnych aby dopisała mi się dodatkowa skrzynia. Czy to możliwe, że skrzynie otrzymywane z itemu oszałamiający cud pustyni, i skrzynia z tego eventu sumowały się razem?
    Zauważyłam niewielką różnicę w nagrodach. W skrzyni otrzymywanej z itemu można otrzymać jedną wejściówkę, a w skrzyni z eventu są do zdobycia aż 2 wejściówki na koło ^ ^

=kalina= lubi to.
  2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Masz rację. W poradniku sa dwie skrzynie o tej samej nazwie, ale mają inną ikonkę i inna jest jej zawartość.

Skrzynia z farmerskim wyposażeniem
    Skrzynia może być uzyskiwana z ostatnich ulepszeń itemu z eventu Garbate szczęście, tj. Niesamowity cud pustyni, Zadziwiający cud pustyni lub Oszałamiający cud pustyni. Można z niej otrzymać: 1 darmową wejściówkę, 1 x super nawóz, 1 x super pasza, 25 x nawóz, 1 x super nawóz Zosi, 1 x turbo nawóz Zosi, 4 x perfumy lub 300 SG.

Skrzynia z farmerskim wyposażeniem
    Skrzynię otrzymujemy z rzędu Cudownego Pnącza z eventu Wiosenne porządki. Zawiera jeden losowy przedmiot:

Może ze względu na tę samą nazwę wyświetlają sie razem? Tylko chyba nie błąd faq, a osób tłumaczących "wyżej", bo są w grze ;) Nazwy powinny się różnić, skoro sa to inne skrzynie o_O

Ostatnie edytowanie: 26 marca 2017
  3. patrycja9922

=kalina= dzięki ;)
    no nic jutro przetestuję jeszcze raz, dzisiaj nie pamiętałam ile miałam skrzyń farmerskiego wyposażenia przed pierwszym odpaleniem pnącza :)

=kalina= lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

=kalina= dziękuję za pomoc.

Rzeczywiście są 2 skrzynie o tej samej nazwie ale z różnymi losowymi przedmiotami, mają też inne oznaczenia. Przy jednej jest korona a przy drugiej chmurka Cudownego pnącza. Sprawdzimy jeszcze te nazwy, jeśli się okaże, że gdzieś jest błąd to zostanie poprawiony.

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

5. patrycja9922

Jak jutro mi znowu nie dopisze skrzyni będę musiała napisać do PT: (
    Można zamknąć temat ;)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.