Skrzynia z bonusami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bari06, 8 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Kupiłam skrzynię z bonusami , otworzyłam i otrzymałam tylko 1 bonus . I skrzynia zniknęła :wuerg: .Czy z tej skrzyni otrzymuje się losowo przyznaną tylko 1 nagrodę ? bo w Info było ich kilka.

2. fietole

fietole Koneser forum

Przyłączę się do pytania o skrzynie bo nie wiem czy bonus działa na ewentowe czy tylko na zwykłe?

3. Rock

Rock Koneser forum

bari06 każda skrzynia zawiera tylko jeden bonus. W ogłoszeniu na górze jest napisane, że każda skrzynia będzie zawierała jeden bonus spośród wymienionych w tabelce.

fietole, bonusy są różne, więc zależy, o który pytasz. Ten który działa na uprawy czy ogólnie na żniwa powinien też obejmować eventówkę, bo nie jest wyszczególnione, że działa tylko na jakiś określony typ roślin. Aczkolwiek uprzedzam, że nie sprawdzałam :)

bari06 lubi to.
  4. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Dostałam bonus na większe plony z roślin polnych 100 % / 24 g. Czyli na ewentowe powinien działać.

Rock , dzięki za odpow. nie zauważyłam tego dopisku o 1 bonusie.

5. fietole

fietole Koneser forum

Właśnie sprawdziłam na ewentówce i działa :inlove:

bari06 lubi to.
  6. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Wszystko jest jasne , można zamknąć temat :).

7. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Rock, dziękuję za pomoc :)

Na wszelki wypadek dodam, że znalezienie danego bonusu w skrzyni, nie oznacza jego automatycznego "wystartowania". To trzeba zrobić samodzielnie, najlepiej wtedy, gdy bonus przyniesie najlepsze pożytki.
    Dla przypomnienia podrzucam link do poradnika >>KLIK<<

Skoro wszystko jasne, temat zamykam :)

aleksandra lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.