skrzynia wsparcia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasiamoja1, 10 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasiamoja1

kasiamoja1 Forum Pro

Przepraszam, ale gdzie znajdę skrzynię wsparcia, którą zgodnie z poradnikiem górskiego eventu każdy gracz powinien otrzymać ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wątek przenoszę do właściwego działu.

Zgodnie z poradnikiem skrzynię wsparcia można otrzymać z itemu "Taran" a ten z kolei wchodzi wyłącznie w skład Olbrzymiego koszyka za 49,99 PLN o czym mowa jest w/w poradniku: >Górskie przechwałki<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. kasiamoja1

kasiamoja1 Forum Pro

Czyli taranu nie mogę otrzymać w grze, a zatem bez tego nie skończę grę?

4. SMOD_Atena

Tak jak napisałam wyżej, item znajduje się w Olbrzymim koszyku, ale za wykonanie zadań w evencie można zdobyć item BUUUM a z niego po wystawieniu zbierać co 8 h 1 x dynamit oraz item "Czekan w kamieniu", który co 8 h da nam 1 x czekan. Przeczytaj proszę poradnik do którego link podałam, znajdziesz w nim wszystkie informacje.

Czy jeszcze o coś chciałabyś zapytać?

5. kasiamoja1

kasiamoja1 Forum Pro

Bardzo dziękuję, ale własnie nie mogę znaleźć itnemu Czekan w kamieniu, mimo, że przeszłam większą część gry. Przeczytałam poradnik - BUUM mam. Rozumiem, ze czekan jest do zdobycia na planszy?

6. zerkac1

zerkac1 Mieszkaniec forum

Tak,item dający czekan otrzymasz z jednej z misji w evencie.Poradnik ma najlepsze informacje na ten temat i jest ogólnie dostępny.Zajrzyj do niego a wszystkiego sie dowiesz

7. SMOD_Atena

Czekan jako taki nie, ale item "Czekan w kamieniu", z którego co 8 godzin otrzymasz Czekan (jak zbierzesz go z itemu) - tak, wyżej już napisałam przecież. A w poradniku jest opis wszystkich zadań w tabelach, na mapkach zadania są również ponumerowane i poszukiwany przez Ciebie item znajduje się pod nr 24:

czekan w.png

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

zerkac1 dziękuję za pomoc.

8. kasiamoja1

kasiamoja1 Forum Pro

Bardzo Dziękuję za pomoc :)

Nie :)))

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

9. SMOD_Atena

Bardzo proszę a skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.