skrzynia wesołych zwierząt

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cosiek2031, 15 marca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cosiek2031

cosiek2031 Forumowy żółtodziób

Hej,

nie grałam dość długo w farmerame i nie wiem czym jest skrzynia wesołych zwierząt. Próbowałam szukać odpowiedzi na forum ale nie znalazłam. Może ktoś wytłumaczyć?

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Hej:) Informacje o zawartości (i możliwości zdobycia) poszczególnych skrzyń znajdziesz tutaj >>klik<.
    Skrzynia wesołych zwierząt zawiera 1 losowe zwierzę spośród: Śnieżny wielbłąd, Biały słoń, Niedźwiedź krótkopyski, Paw - duch, Kot pręgowany, Żaba strzałkowa, Mysz nakrapiana, Dalmatyńczyk, Bóbr albinos, Gęś białoczelna, Kameleon trener, Dziki osioł, Pszczoła karmicielka, Panda Zen, Wełniaste kukułcze niewiadomoco, Motyl papilio ulysses, Indyk domowy, Błazenek, Emu, Kaczor, Małpa "trupia główka", Wrona mgielna, Koń rasy Halfinger, Koza-dalmatyńczyk, Świnia brązowa, Nietoperz albinos, Krowa łaciata, Kura brązowa, Królik kłapouchy, Owca brązowa.

Czy masz jeszcze pytania?

3. cosiek2031

cosiek2031 Forumowy żółtodziób

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.