skrzynia słodkości

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika taczanka555, 12 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. taczanka555

taczanka555 Baron forum

czy w skrzyni ze słodyczami z rzędu chmur Słodka niespodzianka jest zawsze tylko wiśnia?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak jest napisane w poradniku:

Skrzynia ze słodyczami
    Uzyskać ją można ze zbioru rzędu Słodka niespodzianka dostępnego podczas Wielkiej wyprzedaży rzędów chmur.

Skrzynia zawiera jeden z przedmiotów:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. taczanka555

taczanka555 Baron forum

no to dziwne, że ja otrzymuję wyłącznie wiśnię

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

taczanka555, masz jeszcze jakieś pytanie w temacie?

5. taczanka555

taczanka555 Baron forum

czekam na info, czy ktoś też tak ma czy mam zgłaszać sprawę do PT

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

taczanka555 przedmioty ze skrzyni są losowe i tak jak napisane jest wyżej, możesz otrzymać jeden z wymienionych. Może się zdarzyć, że z każdej skrzyni otrzymasz inny przedmiot a równie dobrze możesz otrzymywać kilka razy pod rząd ten sam, na tym polega losowość i nie ma tutaj żadnego błędu. Jeśli jednak uważasz inaczej to oczywiście możesz wysłać zapytanie do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

7. taczanka555

taczanka555 Baron forum

wiem to wszystko, ciekawa byłam czy ktoś ma też wydarzenie z prawdopodobieństwem ok, 1:1000. Nie jest to losowe, nie ma szans na takie prawdopodobieństwo. ale pytań więcej nie mam.

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.