Skrzynia ognistej ścieżki II

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ~czarodziejka, 17 maja 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Co daje skrzynię ognistej ścieżki II ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

1 losowa pozycja spośród: 1 x Cudowna skrzynka „Piccolo”, 2 x Zagadkowa zagroda „Kopiec”, 2 x Zagadkowa zagroda „Mozaika”, 2 x Zagadkowa zagroda „Tamiza”, 4 x Zagadkowe drzewo „Jacobean”, 4 x Zagadkowe drzewo „Adamaszek”, 4 x Zagadkowe drzewo „Tartanowe”, 1 x Świątynia Tiki na farmie (item), 1 x Niesamowita Świątynia na farmie (item).

Wszystkie skrzynie opisane są w tabeli z poradnika (na samym dole):
    Zawartość wspomnianej skrzyni od jutra będzie zmieniona:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. ~czarodziejka

Źle się chyba wyraziłam :) miałam na myśli skąd możemy taką skrzynie dotać.

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

W Poradniku, link do którego podała Ci SMOD_Atena jest też informacja, gdzie daną skrzynię można było zdobyć:)
    Skrzynia ognistej ścieżki II była do zdobycia w wydarzeniach Ścieżka ze świateł II i Czas wypoczynku. Widziałam ją też wśród nagród eventu, który jutro się zaczyna.

Czy masz jeszcze pytania?

5. ~czarodziejka

Czy dobrze myślę, że konkretnie tej skrzynki chyba nic nie daje jest do zdobycia tylko jako nagroda za wykonanie jakiegoś zadania w eventach ?

6. BA_Marion

Nie, nie ma żadnych stałych źródeł zdobywania tej skrzyni jak np. pnącze czy jakiś item. Póki co pojawia się tylko sporadycznie jako jedna z nagród eventowych.

Czy chcesz jeszcze o coś spytać?

7. ~czarodziejka

Dzięki, można zamknąć :)

8. BA_Marion

Proszę bardzo:) W takim razie zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.