skrzynia cudów

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by kacperek50, May 8, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

gdzie znajdę te skrzynie

2. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

kacperek50, skrzynie cudów, można zdobyć w niektórych eventach, między innymi w jeszcze trwającym Frappe Ole jest na planszy nr 4. Po zdobyciu, skrzyni należy szukać w pasku z ozdobami w zakładce towary konsumpcyjne.

Więcej informacji na temat zawartości skrzyni i tego gdzie ją wcześniej można było zdobyć można znaleźć w tej >>tabelce<<

3. kacperek50

może nie tak zadałem pytanie ,ewent skończyłem ale nie mogę odnależć skrzynki cudów

4. czeresnia82

czeresnia82 Czeladnik forum

towar konsumpcyjny w pasku z inwentarzem

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

czeresnia82 dziękuję za pomoc.

kacperek50 odnalazłeś skrzynie w zakładce z Towarem konsumpcyjnym czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. SMOD_Atena

axonoxa za wykonanie zadań w misji nie otrzymasz Menażerii, można ją odblokować na Drzewie mądrości lub kupić za floreny w Galerii handlowej, wszystkie informacje znajdziesz w poradniku:
    Twój post tutaj jednak usuwam bo jak widzisz ten wątek dotyczy zupełnie czegoś innego, na przyszłość otwieraj proszę własny wątek.

kacperek50 czy masz jeszcze jakieś pytanie na temat skrzyni cudów?

7. kacperek50

nie odnalazłem

8. SMOD_Atena

Wpisałeś może nazwę lub część nazwy skrzyni np. cud w wyszukiwarce inwentarza/zakładka Towar konsumpcyjny?

9. SMOD_Atena

Autor nie kontynuował tematu domyślam się więc, że problem został rozwiązany. Jeśli nie to zapraszam ze zgłoszeniem do PT zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna, tam zostanie sprawdzone co ewentualnie stało się ze skrzynią a tutaj temat zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.