Skrzynia bonusów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Majeczka13, 10 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Otworzyłam dziś skrzynię bonusów. Z jednej otrzymałam 200% TPD a z drugiej 200%PD. W FAQ pisze, że zajmują złoty slot. Jednak złote sloty mam puste. W zakładce skrzyń brak. Przelogowanie niczego nie zmieniło. Zostaje pisać do PT i żałować 40 FL :cry:.

Już po kłopocie. Drugie przelogowanie pomogło. Mogę aktywować bonus. Dziękuję można zamknąć. Miłego dnia wszystkim.:D

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Majeczka13 po otworzeniu skrzyni bonusy ponownie zapisywane są w zakładce Towar konsumpcyjny i możesz je aktywować w dowolnym momencie klikając pod wybranym bonusem przycisk Użyj. Znajdziesz je również klikając odpowiedni, pusty slot w swoim herbie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Dziękuję, już nie. Jak napisałam wyżej(edycja postu) już wszystko gra. Dziękuję.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro wszystko gra to temat zamykam. Wzajemnie miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.