Skrzynia bałaganu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika AMBSZ, 28 lutego 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AMBSZ

AMBSZ Forumowy żółtodziób

Dlaczego od jakiegoś czasu nie dostaję nic ze skrzyni bałaganu? Otwieram skrzynię bałaganu , pojawia się napis otrzymujesz i ... nic się nie otwiera, nic nie dopisuje. Straciłam już kilka takich skrzyń.

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Ze skrzyni bałaganu można otrzymać jedną ze skrzyń: Skrzynia dżunglowych dobroci I, Skrzynia dżunglowych dobroci II, Skrzynia dżunglowych dobroci III, Skrzynia dżunglowych dobroci IV.

W grze występuje błąd w wyniku którego niektóre z tych skrzyń "straciły" grafiki. Tutaj przykładowo otworzyłam 37 skrzyń bałaganu:
    upload_2026-2-28_13-28-2.png
    Grafika drugiej jest niewidoczna, ale gdy najedziesz kursorem, to wyświetla się jej nazwa. Mimo błędu wyświetlania, skrzynki te trafiają do inwentarza i możesz je otworzyć. Błąd ten został zgłoszony jakiś czas temu, czekamy na naprawę.

Czy masz jeszcze pytania?

bogusiak80 lubi to.
  3. AMBSZ

AMBSZ Forumowy żółtodziób

Dokładnie. Zazwyczaj otrzymywałam Skrzynię I lub Skrzynię II. Teraz nie mam ani grafiki ani skrzyń. Sprawdzałam dokładnie czy dopisują mi się jakieś zwierzęta np. Skrzyni I i też nic nie dopisuje mi się do inwentarza.

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Jeśli otworzyłaś skrzynię bałaganu, to któreś ze skrzynek dżunglowych dobroci z pewnością dostałaś. Jako pozycja inwentarza będą się w nim znajdować. Skorzystaj proszę z wyszukiwarki inwentarza wpisując część nazwy, np. dżungl
    Jeśli rzeczywiście się coś nie dopisuje (nie powinno się tak dziać, mimo błędu wyświetlania grafiki), skontaktuj się proszę z Pomocą techniczną, pamiętając że korespondencję należy prowadzić w języku angielskim lub niemieckim.

Czy masz jeszcze pytania?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.