skrzydla

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tina4755, 9 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tina4755

tina4755 Czeladnik forum

jak mam produkowac te skrzydla ,jak nie dalo mi nagrody za wykonanie pierwszego zadania, problem zglaszalam tu na forum pisalam do technicznych i nic zadnej odpowiedzi, ta gra staje sie coraz bardziej dziurawa,ciagle cos nie dziala.

2. Luna_33

Luna_33 Czeladnik forum

Ja chciałam wrócić do pierwszego zadania. To jest niesprawiedliwe. Były błędy w grze i ci co zaczęli z tymi punktami PD i nie skończyli otrzymali nagrodę. Ja nie zaczęłam zadania, bo wiedziałam, że nie mam czasu, a ktoś dostał za połowę zadania ? To nie fair, jak dla mnie oszustwo. Też mogłam mieć nagrodę, a jak zwykle każą uczciwych

3. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Nagrody z pierwszego zadania nie mają nic do rzeczy przy produkcji skrzydeł, trzeba zrobic drugie, tam nagrodą są schematy budowy, później w warsztaciku wybudować żaglownie

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

tina4755 po ukazaniu się >TEGO< ogłoszenia zalogowałaś się ponownie do gry, sprawdziłaś/eś czy otrzymałaś/eś nagrody?

5. tina4755

tina4755 Czeladnik forum

Tak sprawdzilam i mimo wykonanego zadania przed czasem nie mam nagrod , nic tez nie pomoglo pisanie do pomocy technicznej, nawet nie chce mi sie dalej robic tego zadania,chyba wogole zakoncze ta gra bo tylko nabawie sie nerwicy ,mam dosc tych bledow i niemoc .

6. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

A zaczęłaś drugie zadanie? :)

7. tina4755

tina4755 Czeladnik forum

nie, a poco????? jak i tak nie skoncze calosci.

8. BA_Chris

BA_Chris Guest

Rozumiem, czy masz jeszcze jakieś pytania?

9. tina4755

tina4755 Czeladnik forum

nie , dzieki

10. BA_Chris

BA_Chris Guest

W takim razie kłódeczkę zakładam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.