skrzydła na imprezę

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lindsey0104, 17 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lindsey0104

Lindsey0104 Czeladnik forum

witam,bardzo przepraszam ,ale nie mam pojęcia skąd się bierze skrzydła na imprezę ?:(
    z góry dziękuję za odpowiedź :)

2. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Bierze się z fabryki o nazwie: Żaglownia
    Była ona do zdobycia w evencie "Komiks VI - Umowa" 2014

Polecam: poradnik z fabrykami specjalnymi

Edit:
    Takie pytanie to chyba bardziej do pytań ogólnych - to tak na przyszłość ;)

3. Lindsey0104

Lindsey0104 Czeladnik forum

miałam to zdobyte,ale usunęłam z pola żeby przestawić na inne i znikło z inwentarza. dlaczego ?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

monia1125 dziękuję za pomoc.

Lindsey0104 Twój temat przeniosłam do właściwego działu.

A co do żaglowni,którą miałaś na polu i usunęłaś,to myślę że była to żaglownia szkolna,którą budowaliśmy w warsztaciku do zadań w evencie "Komiks VI - Umowa" 2014.Zerknij proszę tutaj : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/historia-eventów.10518/page-7#post-210936
    A żeby produkować skrzydła na imprezę trzeba mieć Żaglownię,która była nagrodą za wykonanie 5-go zadania w w/w evencie.

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy Autorka ma może jeszcze jakieś pytania? :)

6. Bozenka

Bozenka Zaawansowany

Dodam że były 3 żaglownie jako nagrody :),w tym jedna do postawienia na cudownym pnączu :).Dobrej nocy :)

7. Pomimo obecności na forum autor nie zadał więcej pytań więc dziękuję i zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.