skrzydła na imprezę

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Zabek-, 21 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Zabek-

-Zabek- Forumowy żółtodziób

może ktoś mi powie , dlaczego nie moge sprzedawac swoich wyprodukowanych skrzydeł ? Nie mam ich nawet w magazynie, a z warsztacików je zbieram . Za to jak kupię na targu, to mam tylko te zakupione. o co tu chodzi? czy to jakiś błąd ? Proszę o poradę .

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Podejrzewam,że skrzydła zbierasz ze szkolnej żaglowni,którą pozostawiłeś na polu po evencie Komiks VI-Umowa.
    A żeby produkować skrzydła na imprezę musimy mieć Żaglownię,która była nagrodą w tym evencie,w zadaniu 5-tym.
    Dla pewności dopytam,czy wykonałeś zadanie 5-te z w/w eventu i otrzymałeś w nagrodę 3 żaglownie ?

3. -Zabek-

-Zabek- Forumowy żółtodziób

Tak, zakończyłam cały event i mam te 3 żaglownie

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro są to Żaglownie i produkujesz w nich,to powinnaś mieć z tej produkcji skrzydła na imprezę,ale jeśli twierdzisz że gdzieś znikają,to w takiej sytuacji nie pozostaje nic innego jak zgłosić problem do Pomocy Technicznej.
    Tam Twoje konto i co się dzieje z produktami z Żaglowni zostanie sprawdzone.

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autor skierowany do Pomocy Technicznej, więc tutaj pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.