skrzenie

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by johanaa1988, Jan 18, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

Odpakowując skrzynie ze słodyczami pokazało się między innymi drzewo cytrynowe. Szukałam go i szukałam bez skutku, po czym sprawdziłam co dają skrzynie a tu się okazało że tam jest 1 cytryna nie jak ikonka wyświetlona drzewo. Jest to dość mylnie przedstawione powinien pokazać się owoc nie drzewo.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nigdzie nie ma grafiki samych owoców, na targu sprzedajemy/kupujemy owoce a na grafikach są drzewa z owocem, takie grafiki są też w Stodole, tak że i tutaj jest tak samo. A opisy wszystkich skrzyń znajdują się w poradniku:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

Jest to mylnie przedstawione cieszyłam cię że będę miała 2 drzewo szukałam szukałam bezskutecznie sprawdziłam co się tak naprawdę za tym kryje i czuje się oszukana. Targ to nie skrzynia prezentowa otwierając skrzynie szukamy tego co się wyświetla

4. SMOD_Atena

johanaa1988 rzeczywiście można tę nazwę dwuznacznie zrozumieć bo w tym przypadku taką samą ma i owoc, i drzewo. Przykro mi, że tak się czujesz, nikt tutaj Ciebie celowo nie oszukuje, informacje o miejscu zdobycia drzew dostępnych w grze znajdziesz w tabelkach:

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

Prywatnie, mam kilka cytryn (drzew), napisz do mnie podczas G&T (eewunia67), podzielę się :)

5. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.