Skrzaty w alchemiku

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ziuta1976, 2 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ziuta1976

ziuta1976 Czeladnik forum

Witam.
    Od jakiegoś czasu nie mogę przemienić żadnego skrzata,produkować tak przemienić nie.
    Co robię źle?

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

W >TYM< poradniku znajdziesz wszystkie informacje na temat przemieniania skrzatów. Jeśli po przeczytaniu będziesz mieć jeszcze jakieś pytania, zapraszam :)

3. ziuta1976

Wiem,jak je przemienić,ale sam proces się nie wykonuje.Czy to może być jakiś błąd u mnie na komputerze?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli coś się dzieje z grą i nie działa poprawnie to zapoznaj się proszę i zastosuj do wskazówek z tego poradnika : >>>klik<<<
    Pamiętaj proszę o wyczyszczeniu ciasteczek flashowych i sprawdzeniu czy wtyczka Adobe Flash Player jest aktualna.

Napisz proszę czy standardowe czynności przyniosły pozytywne rezultaty,czy też masz jeszcze jakieś pytanie?

5. ziuta1976

No i nic z tego:(,wszystko sprawdziłam i dalej nie mogę nic zdziałać.

6. SMOD_Atena

Osobiście niczego nie produkuję u Alchemika i niestety nie mam doświadczenia w tym temacie.Niemniej jednak mam tam 1 poziom, spróbowałam przed chwilą przemienić skrzata i udało się bez problemu. Jeśli nie brakuje Ci skrzatów-uczniów i innych półproduktów a masz problem z przemienieniem skrzata,to napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>klik<<<. Tam Twoje konto zostanie sprawdzone na konsoli systemowej i sprawa się wyjaśni.Z pozycji forum nie mamy niestety takich możliwości.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

7. ziuta1976

No to próbuję dalej,jak nic z tego nie wyjdzie to napiszę do samej góry;),dziękuję za pomoc.
    Zamykamy.

SMOD_Atena lubi to.
  8. SMOD_Atena

Bardzo proszę,powodzenia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.