skryl

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika iwonanana, 24 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. iwonanana

iwonanana Baron forum

Chce kupic przelewem SP i wyswietla mie sie, ze mam to zrobic przez skryla! Co to jest? Boje sie, ze to haker. Przeciez musze sie zalogowac do banku. Pomocy, czemu nie moge zaplacic, jak zawsze?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czy wyświetliło Ci się może takie okienko jak poniżej ?

3. iwonanana

iwonanana Baron forum

Nie, ja chcialam przez przelew i wyswietla mie sie platnosc przez skryla, co to za dziwadlo jest ten skryl?

Dobra, dalam rade, kliknelam w przelew, ale zzarlo z konta, a nie ma potwierdzenia transakcji.

Twoje posty połączyłam.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 kwietnia 2015
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

To jest forma płatności,widocznie tę formę płatności zaznaczyłaś przez przypadek.Informacje na jej temat znajdziesz tutaj : >>>KLIK<<<
    Zakupiony pakiet został dopisany czy też nie?

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Autorka pomimo obecności na forum kolejnych pytań nie zadała w związku z tym temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.