skradziona zagroda

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Malusia111, 15 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Malusia111

Malusia111 Czeladnik forum

chcialam przeniesc zagrode biedronek z dzikiej laki na lesna polane, wiec ja skasowalam ale calkowicie mi zniknela i nie mam jej na pasku oddajcie ppppppplisssssssssssssssss

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Malusia111 nikt tutaj nie kradnie zagród. Skoro miałaś zagrodę dla biedronek to na pewno masz ja nadal. Wyloguj się proszę, ponownie zaloguj do gry i sprawdź jeśli nie ma zagrody na dzikiej łące to zobacz w inwentarzu jeszcze raz.

3. Malusia111

Malusia111 Czeladnik forum

niestety nadal jej nie ma buuuuuuuuuuuuuuuuu

4. SMOD_Atena

Wejdź do zakładki "Wszystkie", skorzystaj proszę z wyszukiwarki w inwentarzu i wpisz w prawym, górnym rogu nazwę zagrody lub część nazwy:

bied.jpg

Jeśli gniazdo dla biedronek jest w inwentarzu to na pewno się wyświetli.

Przejrzyj też proszę z uwagą dziką łąkę i leśną polanę, jeśli nie ma gniazda dla biedronek na dzikiej łące, z której chciałaś przenieść zagrodę to być może jest już na leśnej polanie.

Ostatnie edytowanie: 15 stycznia 2017
  5. janafarm

janafarm Wyjątkowy talent

O a ja patrzę a tu zagroda bedronki u mnie - skąd ona ,nie było ?;)

rosingspark lubi to.
  6. SMOD_Atena

janafarm gniazdo dla biedronek można było zdobyć w evencie Ekspres "San Gigantica" >>Poradnik<<.

Malusia111 odnalazłaś swoje gniazdo dla biedronek czy też masz jeszcze jakieś pytanie?

7. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Gracz nie zgłasza dalszych pytań, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.