SKORPIONKI na START

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika talarek1961, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. kwiat11111

kwiat11111 Wielki mistrz forum

Ależ bardzo Ci dziekuję :D

ostrzegacz lubi to.
  2. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

To mamy dwie Magdalenki-uwielbiam te babeczki;) i teraz myślę,
    którą pierwszą schrupać?xD
    Pozdrawiam przy Poniedziałku życząc udanego tygodnia.
    U mnie dziś słonecznie to i na ogrodzie popracowałam -teraz troszkę podczytuję forum coby wiedzieć jakie plany na farmie poczynić;) i oczywiście zaczęłam od Was:).
    Pełniowe sieję,zbieram i tak w kółko bo mackowe wierzby postawić trzeba było a i zapasy jakieś zrobić bo pustawo:p
    W poprzednich edycjach za misje się zabrałam to i roślinek wszelakich mało a tu jeszcze nowe roślinki i misje doszły i Halloween za pasem...oj ciężka dola farmera;)
    Do eventu misje wstrzymane bo nie wiadomo co tam potrzebne będzie;)
    3 drzewka pracuja intensywnie zbierając macki,4 będzie z dyniek i to może wystarczy...

ostrzegacz lubi to.
  3. kapkel

kapkel Aktywny autor

Witajcie skorpionki :)

Evencik udało mi się ukończyć nawet przed czasem z czego jestem zadowolona.
    Mam nadzieję że pełniowe zadania też ukończę.

Ja jako stały bywalec w tym gronie też się dopiszę:
    Nick: kapkel
    Urodzinki : 4 Listopad.

Pozdrawiam gorąco jadowite grono. :)

P.S.
    Basiu Tobie dziękuję za wsparcie i ciepłe słowa. :)
    Być możę nie wpisuję się tutaj codziennie ale staram się czytać każdy nowy wpis. :)

ostrzegacz lubi to.
  4. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Dobry wieczór Skorpionki :)

Basiu, aj już od dawna chrupka nie jestem. Raczej jak pączek - tłuściutka i okrąglutka xD
    Evencik dobiega do końca, jeszcze tylko troszkę jedwabiu muszę uzbierać dla pajęczycy :)

Kapkelku, miło Cię widzieć :)

ostrzegacz lubi to.
  5. talarek1961

Witajcie kochani.
    Zajrzałam na moment i widzę GT;),zatem napiszcie co komu trzeba?
    Mam remont kuchni i malusio czasu ale postaram się wpaść wieczorkiem i poczytać.
    Wystawiłam nawet na tę okoliczność eventowe i misyjne TS-y bo może cos tam się wykluje ciekawego:).
    Sama natomiast nie wiem jeszcze czego będę szukać bo brak czasu na inwentaryzacjęxD
    Z pewnością-mało realnej do zdobycia-Królewskiej palmy z sercami;) i Serca z piernika,Rozalki,TraktoraCBS,Miłość pod Jemiołą,Nasreddina,Zegara Słonecznego,Walentynkowej kózki,koguta,różowych owieczek i kozy(itemki),Dalmatyńczyków,Maszynki do kawy-tyle pamiętam z poprzedniego:).
    I oczywiście Różowych zagród i Warsztatów oraz Johna Cytrynki.
    A czy czas na balona znajdę tym razem to niestety nie wiem...
    Pozdrawiam serdecznie.
    kapkelku drogi podaj jeszcze proszę imię;)to dopiszę do listy.
    A w tym momencie składam najserdeczniejsze życzenia urodzinowe-aby każdy dzień był dla Ciebie radosny.

ostrzegacz lubi to.
  6. kapkel

kapkel Aktywny autor

Witam serdecznie.

Basiu po pierwsze spełniam Twoją prośbę, mam na imię Elwira. :)

Po drugie z całego serducha dziękuję Ci za życzenia urodzinowe. :)

Co się zaś tyczy G&T to nadal poszukuję itemów Alpejska czekolada oraz Rybi przyjaciel więc jeśli ktoś ma w nadmiarze to ja chętnie przygarnę. :)

Pozdrawiam gorąco.

ostrzegacz lubi to.
  7. Zła_Kobieta

Ale masz piękne imię :)

Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :)

ostrzegacz lubi to.
  8. talarek1961

Elwirko-niestety nie mam w pasku tych itemków ale wystawiłam kilka ofert wymiany na nie-jak się uda to podeślę.

ostrzegacz lubi to.
  9. kwiat11111

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Kapkelku:) spóźnione ale szeczere;)

ostrzegacz lubi to.
  10. kapkel

kapkel Aktywny autor

Witam.

Jeszcze raz dziękuję ślicznie za życzenia. :)

A co do imienia to moja siostrzyczka z mamą swego czasu się postarały i wybrały dość oryginalne imię. :)

Zresztą to chyba mamy w genach bo o ile mój syn ma dosyć pospolite imię o tyle córka jedyne na całe nasze miasteczko. :)

Pozdrawiam wszystkich cieplutko.

Ostatnie edytowanie: 18 listopada 2015
    ostrzegacz lubi to.
  11. ostrzegacz

ostrzegacz Weteran forum

Przepraszam, że w urodzinach udziału nie brałem, ale mnie SMOD_ATENA w 'bani' zatrzasnęła więc nie mogłem.
    Serdecznie się jednak do życzeń dołączam i Wszystkim SKORPIONKOM przy okazji moc najcieplejszych, życzeń urodzinowych winszuję.

Gdyby tak kogoś interesowało za co. to w "standardowym języku polskim" top-off czy jakoś tak, to się nazywa.

12. talarek1961

Witam wieczorem późnym:sleepy:
    Jeszcze usiłuję coś pogrzebać w balonie ale kiepsko idzie:(,oferty na alp. czekoladkę wystawione(juz chyba po raz piąty zmienione) i nic...:((
    o moich itemach zapomnieć chyba już mogę-toteż od kolejnego gt zacznę chyba pozbywać się swojej kolekcji-na koszt czegoś co mi spasuje;)
    tym razem nie mam na to czasu za wiele przez ten remoncik:p
    ostrzegaczku,kwiatuszku-a Wam nic nie trzeba???
    w moim pasku naprawdę wiele się kurzy a ja nie znoszę odkurzania non stoperekxD
    piszcie proszę śmiało co komu trzeba?-jak mam to podeśle od ręki
    jak nie to poszukam w balonie-na miarę czasu;)
    za ciepłe życzenia urodzinowe ostrzegaczku-serdeczne podziękowania składam
    a tym "polskim"off-topem czy jak mu tam nie ma sie co martwić-ważne,że jesteś z nami

ostrzegacz lubi to.
  13. kwiat11111

Hmm:) o co ja mogę poprosić niech pomyśle ;)

ostrzegacz lubi to.
  14. Zła_Kobieta

Nasz Kwiat myśli, a tu dożynki nadchodzą :)
    Takie pół dożynki, bo tym razem dożynać nas nie będą.
    Trochę posiejemy, co wyrośnie, oddamy, dostaniemy co nie co, ale zawsze coś :)

Zajrzałam sprawdzić, czy jakiś urodzin nie przegapiłam, ale się udało.
    Nie wiemy nadal wprawdzie, kiedy urodziny ma nasz kolego Ostrzegacz, ale może nam zdradzi tę tajemnicę :)

Pozdrawiam listopadowo :)

ostrzegacz lubi to.
  15. ostrzegacz

ostrzegacz Weteran forum

Moje wszystkie dane są jawne, dla ułatwienia:

Imię: Krzysztof
    Miejsce ur. : Wałbrzych
    Data : 17.11.1954

No a teraz na grzybki.:inlove::D

Zła_Kobieta lubi to.
  16. kwiat11111

wiem Basiu co mi potrzeba więcej gwiazdek i bananków:D ale wiem ze tego nie da się załatwić;)

ostrzegacz lubi to.
  17. aqua_nibiu_aniqa

aqua_nibiu_aniqa Okazjonalny autor

Basiu ,kochana [​IMG]

Dla tych co mieli juz urodziny spoznione ,ale szczere wszystkiego najlepszego ,spelnienia marzen i samych pogodnych dni

a tu najnowsze xxx[​IMG]

Kapkelku,życzę byś znalazla pracę o jakiej marzysz ,a czas który spędzasz z dziećmi jest bezcenny ,najlepsze co może człowieka spotkać to poświęcony czas dla dzieci,tego nikt ci z pamieci nie ukradnie .
    U mnie jakoś leci dzieci rosną ,dokuczają i pokochały jazdę konno .A tak to robię dalej swoje xxx ,a że idą święta to i takie klimatyczne obrazki i kartki :)

Ostatnie edytowanie: 14 listopada 2015
    ostrzegacz lubi to.
  18. kapkel

kapkel Aktywny autor

Kochana Basiu :)

Wszystkiego Najleszegow dniu Urodzin, szczęśćia zdrówka oraz spełnienia marzeń :)

P.S.
    Aniu szlicznie dziękuję za życzenia, a co do czasu to masz rację jestem na bieżąco z wszystkimi bolączkami moich skarbów.
    Teraz mam etap przygotowań mojego syna do szkolego konkursu wiedzy z historii a za chwilkę sprawdzian szóstoklasisty.
    Z córką prościej bo druga klasa to i większych wymagań nie ma. A pracę mam nadzieję, że znajdę jak nie teraz to w bliskiej przyszłości.

Pozdrawiam wszystkie skorpionki gorąco i życzę miłego wieczoru. :)

ostrzegacz lubi to.
  19. talarek1961

Madziu-kwiatuszku:)-wszystko się da załatwić,choć czasem wydaje się to być nieosiągalne:)
    troszkę odpowiedniego rzemiosła i bananków oraz gwiazdek będzie więcej:))
    obiecuję zająć się tym za jakiś tydzień-jak tylko skończę remont kuchni...brrr

Aneczko oczywiście bardzo dziękuję za pamięć i za kolejny cieszący oczko obrazek;),jelonek śliczny,
    dobrze,że dzieciaczki zdrowe-a jazda konna to jest to:).

Elwirko-dziękuję z serducha i życzę sukcesów w sprawdzianie syna,a praca się znajdzie...czasem lepiej później niż wcale...a poza tym bywa lepsza:)) bo wyczekiwana.

Zapomniałam jak się wkleja obrazki:( bo postawiłabym Wam choć lampkę szampana lub dobrego winka na urodzinki;)
    ale cóż-starość nie radość a skleroza bywa wieeelkaxD
    Skończyłam dzisiaj malowanko,położyłam kasetony,teraz kładzie się podłoga...zostana mi drogie wykończenia ale to poczeka na zastrzyk gotóweczki;)
    Evencik u mnie dopiero się zaczął:p i nie wiem jak się skończyxD a o Topie póki co nie myślę.
    Całuję i dziękuję.

ostrzegacz lubi to.
  20. Zła_Kobieta

Basiu, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. :)
    Przyniosłam w prezencie tego szampana, może pomoże w leczeniu sklerozy ;)

Kapkelku, życzę Ci szybkiego znalezienia dobrej pracy, a na razie radości płynącej z bycia w domu :)

Aniu, Twoje xxx jak zwykle zachwycają :)

Pozdrawiam wszystkich :)

ostrzegacz lubi to.