Skleporama- rząd na pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Margo-s-, 3 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

Jak w temacie, ;) W poprzedniej edycji kupiłam pnącze z przysmakami , do tego itemy w sumie 4 sztuki zdobyte w kolejnych eventach -pojedyńczo. Teraz okazuje się, że jest do kupienia ponownie pnącze z przysmakami, identyczne itemy ( 4 sztuki ), ale na FAQ z 20 kwietnia jest 6 miejsc na itemy w tym rzędzie. Czy to jest to samo pnącze, czy inne ? trochę się chyba pogubiłam :(

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W Skleporamie jest do jednorazowego zakupu:

Rząd Cudownego Pnącza "Sklepoholik"

W Galerii handlowej natomiast był:

Rząd "Słodka niespodzianka" będzie do jednorazowego zakupu w Galerii handlowej za 750 000 SG.

Po zakupie otrzymamy dostęp do pnącza bez itemów!

Na gałązce będzie do postawienia 5 itemów w rozmiarze 1*1, które zdobędziemy w nadchodzących eventach.

Obecnie itemy na ten rząd również dostępne są w Skleporamie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

Aha, tzn, że można kupić za 300 farmiaków tą gałązke, a na itemy trzeba czekać do kolejnych eventów ? Mam nadzieje, że dobrze zrozumiałam ?

4. SMOD_Atena

Można kupić rząd chmur za 300 farmarek i ustawić na nich dowolne itemy o wymaganych rozmiarach:

sklepoh.jpg

Należy pamiętać, że itemy nie mogą być ulepszeniami czy też ulepszone.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

Oki, dziękuję Atenko :) Wszystko juz jasne :) idę na zakupy :) Dziękuje za wyjaśnienie i można kłódeczkę zawiesić :)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, udanych zakupów życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.