skleporama - farmaki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Adlyn, 2 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

Mam pytanie odnośnie ich zdobycia ? jakie misje specjalne? pojawiają się cyklicznie czy w spółdzielni ? skąd konkretnie je wziąć ? dziękuję za odpowiedź

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak jest napisane w poradniku SklepoRama:

"Farmarki będzie można zdobyć:

- głównie w eventach typu Utylizator, Owocowy targ;
    - jako nagroda w "zwykłych" eventach (opcjonalnie)
    - jako nagroda za codzienne zalogowanie (opcjonalnie)."

Nie ma żadnego schematu pojawiania się eventów, w których do zdobycia będą farmarki.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

Mam pytanie apropo eventu - pisze tutaj by nie zasmiecac forum. Po co tyle itemów skoro trzeba tylko 3 mieć na pnącze ? Czy te pozostałe to jakieś zaległe czy na inne rzędy ? Proszę o odpowiedź

4. SMOD_Atena

wiocha5 jeśli masz na myśli obecny event to Twoje pytanie nie ma żadnego związku z tematem tego wątku i w tej chwili właśnie ten wątek zaśmiecasz. W takich sytuacjach otworzenie nowego wątku będzie jak najbardziej na miejscu i nie będzie to zaśmiecanie forum, bo dział pomocy właśnie do zadawania pytań służy.

A jeśli już mówimy o itemach "Ingrid" to po zakończeniu eventu do konta Gracza zostanie dopisany jeden w zależności od ilości wykonanych gier i zdobytych nagród. Zapoznaj się proszę z poradnikiem: Legenda Wikingów.

Adlyn czy masz jeszcze jakieś pytanie na temat farmarek?

5. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

nie dziękuję ogólnie za udzielone wszystkie odpowiedzi. wczoraj już mnie na forum nie było.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.