Sklep Kima

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danusia, 20 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Nie wiem czy to tylko u mnie 'celownik' w sklepie Kima tak się wolno i ślimaczo wręcz porusza, że nie mogę nic upolować! Jeśli z jednej serii 15 punktów upoluję 4 lub 5, to wiellkie zdarzenie. Co mam zrobić, by ten celownik najeżdżał prędzej na zwierzątko z gwiazdką?! Bo na razie celownik tam a zwierzę gdzie indziej i nic z tego!

2. Mr.Rafik

Mr.Rafik Stały bywalec

zaktualizuj flash, przegladarke, sprawdz czy ci antyvir nir zamula albo jakis inny program, ewentualnie zmien kompa ;)

3. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

DziekiMr.Rafik, ale to o czym piszesz to dla mnie wyższa matematyka niestety... a w pobliżu nikogo kto mógłby w tym pomóc. Nie skorzystam więc z dobroci produktów sklepu Kima...:cry::cry:

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mr.Rafik, dziękuję za pomoc.

Danusia, poczytaj proszę na spokojnie poradnik : >>> Gdy gra nie działa i postępuj według jego wskazówek.
    Lub spróbuj zalogować się na innej przeglądarce, to akurat nie wymaga większej znajomości komputera, trzeba tylko mieć zainstalowane przeglądarki, np.. Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome.

5. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Próbowałam z innej przeglądarki ale to mi nic nie dało.
    Jednak dziękuję za pomoc! Będę jeszcze próbować z innej przeglądarki.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, powodzenia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.