sklep jacka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kacperek50, 21 czerwca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

dlaczego w sklepie są puste okienka nic nie można kupić

FarmerLisek lubi to.
  2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Zapoznaj się z >ogłoszeniem<. Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. FarmerLisek

FarmerLisek Forumowy żółtodziób

U mnie też nie działa sklep Jacka od początku czerwcowej pełni. Nie wiem dlaczego. Sprawdziłam poradnik techniczny i nie znalazłam przyczyny.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

FarmerLisek u nikogo nie działa, wyjaśnienia znajdziesz w Ogłoszeniu, do którego link podała nad Twoim postem BA_Czerwona.

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. lubieplacki135

lubieplacki135 Nadzorca forum

a czy z powodu tego że nie działa będzie jakiś kod bonusowy?

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

lubieplacki135 z powodu problemów minievent będzie powtórzony po naprawie tak więc myślę, że kodu bonusowego z tej okazji nie będzie. Gdyby jednak Producent uznał, że taki kod powinien być to znajdziesz go tam gdzie są zamieszczane wszystkie kody bonusowe w czasie ich aktywności czyli w dziale Ogłoszeń lub tutaj: Kody bonusowe.

kacperek50 czy jako Autor tego wątku masz jeszcze jakieś pytanie?

7. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Autor tematu nie prosił o dalsze wyjaśnienia, w związku z czym wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.