sklep dla nurków

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by genetix25, Mar 14, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. genetix25

genetix25 Stały bywalec

W misji w zadaniu 3 jest sklep dla nurków do zdobycia i w związku z tym mam pytanie co ma on dawać czyli jakie są z tego korzyści ?

2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Jest to fabryczka dziobaka, która będzie produkować maski dla nurków:)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak jest to napisane w poradniku KLIK :

Gracze, którzy wykonają misję w całości, zdobędą wyjątkową nagrodę:

Sklep dla nurków
    200 PD co 16 godz
    od poziomu 2
    wkład: 2 x dziobak, 1 x pasza dla dziobaków

Produkt: 1 x maska dla nurków

4. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Mod nie bardzo rozumiem ?
    czyli wszystkie zadania muszą być ukończone ? jak ominę niektóre zadania to nie otrzymam sklepu dla nurków ?

5. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Co prawda nie jestem MOD, ale odpowiem: tak, musisz mieć wszystkie zadania ukończone. Ale przecież nie ma pośpiechu, bo to nie jest misja czasowa tylko stała:)

6. alexander56

alexander56 Generał forum

ja bym dodał jeszcze iz wydaje mi sie że mozna pominac niektóre kampanie bo wazne by całe zad 3 zrobic :p:D

7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Dokładnie tak, wystarczy wykonać srebrne kampanie zadania 1 i 2, następnie przejść do zadania 3 i po jego ukończeniu otrzymamy Sklep dla nurków.

Dziękuję Graczom za pomoc, a Autora wątku zapytam, czy ma jeszcze jakieś pytania?

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedzi zostały udzielone,Autor kolejnego pytania nie zadał,więc domyślam się że wszystko już jest jasne i temat zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.