skarpety

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sara1865, 29 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sara1865

sara1865 Aktywny autor

Skończyłam zbieranie skarpet i są 2 itemy i mam pytanie?
    czy jest pnącze na te itemy ? czy to są itemy na pole do postawienia?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Itemy są do postawienia na dowolnej części gry, nie ma dla nich rzędu chmur.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. kapulek

kapulek Forumowy żółtodziób

Witam a dlaczego u mnie jedna skarpeta z 25 .12 jest nie odblokowana,codziennie otwierałam skarpety i potem sprawdzałam,a dziś się okazało ze mogę za floreny odblokować to nie sprawiedliwe.

4. SMOD_Atena

kapulek widocznie wykonana czynność była widoczna tylko z pozycji Twojego komputera a nie została zapisana na serwerze, dlatego też w poradniku jest informacja:
    UWAGA: Prosimy o odświeżenie strony po odebraniu prezentu i ponowne sprawdzenie czy został on odblokowany, aby uniknąć problemów z niezapisywaniem czynności.

Na przyszłość zadawaj proszę pytania w wątku, który dotyczy podobnej sprawy albo otwieraj własny wątek.

sara1865 czy masz jeszcze jakieś pytanie odnośnie itemów?

5. sara1865

sara1865 Aktywny autor

Dziękuję bardzo
    o to mi chodziło bo szukałam pnącza i nie znalazłam i myślałam że coś nie tak jest
    można zamknąć

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.