skarpety - 24 dni Mikołaja

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Majeczka13, 24 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Pomimo odkrycia wszystkich skarpet, na dodatkowych dwóch ostatnich ciągle wisi u mnie kłódka. Przelogowanie niczego nie zmienia. Co robić ? Wesołych Świąt wszystkim graczom

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Z opisu wynika, że gdzieś "po drodze" nie odkryłaś jakiegoś prezentu. Czy przypadkiem jak wejdziesz do kalendarza to nie masz symbolu nagrody i przy niej "plusika"? Jeśli tak to znaczy, że nie odkryłaś danego prezentu i dlatego nie możesz odebrać ostatnich dwóch nagród.

Najprościej będzie zamieścić screena z Twojego kalendarza.

Póki co tyle mi przychodzi do głowy z opisu sytuacji.

Czekam na Twojego screena albo potwierdzenie mojej tezy.

3. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Wszystkie nagrody odkryte. Nigdzie nie mam plusika. Sprawdzam codziennie. Screena nie potrafię zrobić :(. Teraz po kolejnym Przelogowaniu pojawił się plusik przy kuponie na kombajn. Sprawa wyjaśniła się. Dziękuję za poświęconą uwagę. Piszę do PT.

4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Majeczka13 w takim razie prowadź dalszą korespondencję z Pomocą Techniczną. Tutaj zamykam.

Wesołych Świąt.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.