Skargi/bany/etc

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Swirru, 18 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Swirru

Swirru Forumowy żółtodziób

Chciałbym się dowiedzieć gdzie i czy w ogóle istnieje temat dotyczący skarg/wyjaśnień na temat banów lub jak i gdzie zgłosić takowe coś.

Przykładowo dostałem bana na 24 na chat za "bad behavior" złe zachowanie?? [ciach], nie używałem przekleństw ani nie obrażałem innych graczy włącznie z CM/etc więc niby dlaczego dostałem tego bana??

Post edytowałam tekst ciachnęłam.

MOD_Caharina

2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Zapraszam do Pomocy Technicznej. Tam się wyjaśnia takie rzeczy.

3. Swirru

To przeniesiesz temat czy muszę od nowa pisać a ten zamkniesz i skasujesz??

4. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Żeby skontaktować się z Pomocą Techniczną - musisz napisać zgłoszenie przez formularz - link do formularza znajduje się pod oknem gry :) Na forum mamy dział Pytań technicznych - ale to nie jest TA pomoc techniczna, do której powinieneś się zwrócić :)

5. Swirru

Zwykły ticket który wybieramy w farmeramie i "pytania ogólne" czy bardziej konkretne miejsce??

6. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Pod oknem gry masz link Pomoc Techniczna - kliknij na niego - przekieruje Cię do odpowiedniego formularza :)

7. Swirru

No to to samo co otworzyłem tyle że nie pisze wielkimi literami POMOC TECHNICZNA. Dzieki można zamykać.

8. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Dziękuję zatem i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.