skarga

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nowicjusz, 28 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nowicjusz

nowicjusz Naśladowca mistrzów

Witam
    Napisałem skargę na Was do centrali BP. Teraz pytanie. Ile sie czeka na odpowiedź? bo nie ma tam zadnej takiej informacji. a drugie pytanie Nasza firma nie bierze dobrowolnie udziału w alternatywnym rozwiązywaniu sporów wynikającym z niemieckiej ustawy o rozwiązywaniu sporów konsumenckich (Verbraucherstreitbeilegungsgesetz, VSBG). co to oznacza i jak to mam rozumieć

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Zgodnie z tym co jest napisane w Impressum:

W razie pytań lub problemów skontaktuj się z naszą pomocą techniczną
    E-mail: Do formularza pomocy technicznej

Czy tutaj masz jakieś ogólne pytanie na temat gry?

3. nowicjusz

z wasza? czyli? polska czy niemiecka?

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A czemu do PT?
    Tez jestem ciekawy co oznacza ta odpowiedź?
    "Nasza firma nie bierze dobrowolnie udziału w alternatywnym rozwiązywaniu sporów wynikającym z niemieckiej ustawy o rozwiązywaniu sporów konsumenckich"
    Dlaczego wszyscy nie mają wiedzieć?
    Albo napiszcie otwarcie, że gracz nic nie może i nie czarujcie.

Kasiunia13, renia111979 oraz nowicjusz lubią to.
  5. nowicjusz

poza tym link odsyłajacy tam nie działa
    This Bigpoint service is currently unplayable.
    We are working on it. Please try again later.
    Bigpoint

6. SMOD_Atena

hlnrys to co zacytowałeś to jest fragment z Impressum i znaczy dokładnie to co jest napisane.
    Nie jesteśmy pracownikami działu prawnego Bigpoint i nie otrzymujemy do przekazania Graczom więcej niż jest to napisane w wyżej podanym dokumencie.

nowicjusz dla polskich Graczy jest polska Pomoc techniczna, tak samo jak w innych krajach odpowiednia dla kraju i do naszej czyli polskiej PT podałam Ci działający link.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. nowicjusz

nie jestescie włascicielami gry poza tym skoro odsyłasz mnie do Impressum a jest po polsku i ja sie do tego stosuje to chyba ono po cos jest Tam jest odesłanie do linka pomocy który nie działa i do nternet: https://www.bigpoint.net/ W razie pytań lub problemów skontaktuj się z naszą pomocą techniczną
    E-mail: Do formularza pomocy technicznej
    Internet: https://www.bigpoint.net/
    To moje pytanie brzmi...po co odsyłacie do tego Impressum skoro nic z tego nie wynika?

8. hlnrys

Czyli co?
    Trzeba BP przymusić?
    Jak?
    I o jaką alternatywę chodzi?

renia111979 lubi to.
  9. SMOD_Atena

hlnrys tak jak wyżej już napisałam:

W poprzednim wątku, który otworzyłeś chciałeś aby podać kontakt do firmy. Podałam Ci link do dokumentu, w którym są wszystkie informacje przeznaczone dla Graczy. Niczego ponadto nie mamy do dodania.
    Z wszelkimi pytaniami odnośnie skargi pozostaje kontakt z naszą polską Pomocą techniczną. Na forum ani nie omawiamy, ani też nie odpowiadamy na skargi.

Czy tutaj masz jakieś pytanie odnośnie gry? bo do tego typu pytań służy ten dział.

10. nowicjusz

Kiedy gra zacznie działać poprawnie i kiedy dostane zwrot kasy za moje zakupy w czasie kiedy ona nie działała. Czu mam podać do sadu was czy BP

11. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Przepraszam, że się wtrącam, Ateno - jedno wyjaśnienie i już mnie nie ma (bo powinnam spać jak suseł o tej porze):

Rysiu, w polskim przekładzie Impressum jest błąd - powinno być "nie bierze udziału w dobrowolnym alternatywnym (czyli: pozasądowym) rozstrzyganiu sporów" (a nie - że dobrowolnie nie bierze udziału i trzeba ją przymusić).

Swoją drogą nad tym fragmentem Impressum jest link do unijnej platformy online do rozstrzygania sporów konsumenckich, można sobie wybrać język polski (jak wszędzie w UE) - zajrzyjcie tam, może znajdziecie jakieś wskazówki.

hlnrys lubi to.
  12. SMOD_Atena

nowicjusz nikt z nas nie jest w stanie udzielić Tobie takich informacji. Wszelkie informacje o rekompensatach, działaniu gry, błędach, problemach, itp... publikowane są do wiadomości wszystkich Graczy jak tylko otrzymamy je z Centrali BP. Proszę śledzić dział ogłoszeń: Centrala.

Czy odnośnie gry masz jeszcze jakieś inne pytanie?

zzizzie dziękuję za pomoc.

13. hlnrys

14. nowicjusz

a o tym że naciagacie ludzi? prosze mi powiedziec gdzie znajduje si e informacja ze farmerama jest grą komercyjna i gra w nią moze wiazac sie z opłatami? Dlaczego odsyłacie do czegos co nie działa a jest zwiazane z grą? To skoro nie wy to kto moze mi odpowiedziec na moje pytania

15. SMOD_Atena

nowicjusz wszystkie informacje na temat warunków korzystania z gry, które każdy Gracz akceptuje podczas rejestracji konta w grze a przed zaakceptowaniem powinien dla własnego dobra dokładnie się z nimi zapoznać - znajdziesz w linku dostępnym pod drewnianą ramką gry: OWH.
    Nikt tutaj nikogo na nic nie naciąga, gra w podstawowej wersji jest darmowa a to czy kupisz dodatkowe elementy gry czy płatne udogodnienia to zależy wyłącznie od Ciebie.
    Odnośnie linku do Pomocy technicznej - podałam wyżej działający link. Jeśli masz dalsze pytania na temat skargi w związku z którą otworzyłeś ten temat to jak wyżej napisałam - skontaktuj się proszę z naszą, polską Pomocą techniczną za pomocą wyżej podanego formularza.

Czy masz jeszcze jakieś ogólne pytanie na temat gry?

16. nowicjusz

widze ze proste pytania sprawiaja wam trudnosci dlatego pytalem o kontakt wyzej. Pisanie do PT przeciez i tak nic nie da bo przeczytam to samo co tutaj :) zamykaj a jak sie dowiesz czegoś madrego napisz

taczanka555 lubi to.
  17. SMOD_Atena

Podałam już wszystkie możliwe i dostępne dla Graczy kontakty tak że niczego mądrego już się nie dowiem i temat w związku z tym zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.