Skarb Krolowej Kosci - przedmioty eventowe

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FarmaBeatki37, 4 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Jest napisane w poradniku, ze można je kupić, ale gdzie? W Galerii Handlowej jest tylko item "Przeklęta ropuszka". Z tego co widzę ona produkuje tylko przeklęte monety, a nie projekty: domu pokus, przerażających karoc, strasznych trumien i dziwnych waz. Skąd je wziąć?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W tej chwili przeklętych monet nie można kupić, cytat z poradnika:

Projekty otrzymujemy za oddawanie przeklętych monet czyli rozegrane minigry, wszystkie informacje znajdziesz w poradniku: >>Skarb królowej kości.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. FarmaBeatki37

Ale mi nie chodzi o przeklętą monetę, tylko o te przedmioty w ramkach po prawej: pełzająca dyniowa waza, trumna potulna jak owca, rżąca melonowa karoca i wiedźmy domek z cukierków. W poradniku jest napisane, ze każdy z itemow można kupić, ale gdzie???

4. SMOD_Atena

Wyżej napisałam:

"Projekty otrzymujemy za oddawanie przeklętych monet czyli rozegrane minigry..."

Nagrody za wykonanie minigier przedstawia tabela:

Oddasz wymaganą ilość przeklętych monet czyli rozegrasz odpowiednią ilość minigier to otrzymasz projekty i wtedy będziesz mogła wymienić je na przedmioty czy inaczej mówiąc kupić te przedmioty oddając projekty.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. FarmaBeatki37

A te 4 ramki po prawej do czego służą? Naciskam na nie i jest napisane "Wymień na 1 "cos tam" , bo nie wiem co to za znaczki. Czyli jak rozegram odpowiednia ilość gier, to trzymam projekty, które będę mogła wymienić na przedmioty, te w ramkach? To dlaczego ktoś wprowadza w blad pisząc "kupić" zamiast "wymienić"?

6. SMOD_Atena

FarmaBeatki37 a masz już oddaną wymaganą ilość przeklętych monet czyli rozegrane minigry w takiej ilości dla których nagrodą są projekty?

Na planszy eventowej po lewej stronie jest lista nagród, np...za oddanie 15 przeklętych monet otrzymasz Projekty dziwnych waz:

proj.png

Zdobyte projekty wymienisz po prawej stronie na wybrane itemy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. FarmaBeatki37

Ok. Teraz wszystko jasne. Zmyliło mnie słowo "kupić". Myślałam po prostu, ze można gdzieś te projekty kupić. A je sie zdobywa w mini grach, a potem wymienia, nie kupuje. Dzięki. Wszystko jasne.

8. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

i przy wymianie po prawej masz przy każdym itemie 2 kropki i tam jest łącznie 16 różnych :D w każdym obrazku po 4ry

FarmaBeatki37 lubi to.
  9. SMOD_Atena

Bardzo proszę, cieszę się, że wszystko jest już jasne, powodzenia w evencie życzę i temat zamykam.

cyfrzakk dziękuję za pomoc.

FarmaBeatki37 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.