Opinie Skarb Królowej Kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 3 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AlicjaDelicja

AlicjaDelicja Aktywny autor

Jeżeli zwykle jest to co ma być z największym prawdopodobieństwem to raczej jest dokładnie tak jak miało być. A przy dużym zastawie powinny trafić się te zdarzenia o małym prawdopodobieństwie. Chociaż ja też nie wierzę w losowość przestawianą w poradnikach. Tak jak wszyscy lub niemal wszyscy zauważają że wypadalce nie wypadają zgodnie z zasadami statystki czyli są regulowane przez legendarnego hydraulika:) Ze skrzyniami jest podobnie, są lepsze i gorsze dni. Z BB chyba też tak jest

2. czechu79

czechu79 Generał forum

Kónia dostałem z 5 ładunków z ulepszeń tokarni
    TŁ stawiałem pojedynczo
    Mnie na pewno stylu choćbyś chciała nie narzucisz:p

3. Kristo17

Kristo17 Czeladnik forum

Witam szanownych graczy i ekipę Farmeramy.
    Ten Ewent to jakieś nieporozumienie odnośnie przyznawania "Przeklętej Monety"
    Czy ktoś z graczy na poziomie ponad 190 ma zrobione 45 mini gier.(do wykonania 140 mini gier, dziś mamy 13,10,2018 licząc odbieranie monet co 20 godzin 3 szt. jest to a wykonalne - bez kupienia florenów)
    Na 70 otwartych skrzyń nawet jednej dodatkowej monety nie dostałem.
    Podejrzewam ze strony Farmeramy jakiś spisek co do przyznawana monet.
    Ps.
    I nie tylko gracze na niższym poziomie nie mając wszelkich udogodnień na farmie a mianowicie co do "wypadajk" im więcej wypada niż u mnie. Jest to chore i zastanawiam się czy jest sens grać dalej !!!
    [ciach]

pozdrawiam
    i proszę o wpisy czy ktoś też tak odczuwa

Zamieszczanie na forum i omawianie korespondencji z Pomocą techniczną jest zabronione, w związku z tym część posta po raz kolejny usunęłam. Tym razem upominam słownie i proszę stosować się do Regulaminu forum.
    SMOD_Atena

oset53 lubi to.
  4. duzy6666

duzy6666 Generał forum

witaj losowość jest cokolwiek dziwnao_O na jednej farmie mam poziom 127 i kilka dodatkowych monet w skrzyneczkach:inlove: uzyskałam co daje mi na obecną chwilę wynik 58/60:D na farmie poziom 89 otrzymałam 1 dodatkową monetę :(i tu wynik 43/45:eek: właśnie z sadzonki otrzymanej ze skrzyneczki na farmie 89 otrzymałam wiąz:inlove: wcześniej orzesznika a na 127 samo badziewie:eek:

Ostatnie edytowanie: 13 października 2018
  5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

48/60 jak na razie. ZB mnie lubią, ale nie aż tak jak Anię.

6. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Piszesz, że na 70 otwartych skrzyń nie dostałeś ani jednej monety. To wszystkie skrzynie, jakie nazbierałeś po 45 gierkach?

7. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Jeszcze troszeczkę i będzie z górki, stan 64/75

8. anna0089

anna0089 Książę forum

Mnie poszczęściło się po raz drugi

ale to tylko 6 dodatkowych monet. Na dzień dzisiejszy 60/75 :) Miłego weekendu w tak piękną:D pogodę

9. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

W sensie że uwzięli się specjalnie na ciebie...?
    A czym się tak naraziłeś?!
    Kocham te teorie spiskowe, no kocham po prostu :inlove:

Aha, co twoim zdaniem ma z tym wspólnego level w grze (u ciebie "ponad 190")...?

10. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

kawie domowe trafione na 10 sztuk wystawionych więc jest ok

11. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

u mnie 66/75 ... i bez stresu do przodu :D

12. tigre

tigre Fanatyk forum

ja dopiero 50/60 ale co zbiorę to moje i tyle....jak znów nie zapomnę tych monet zebrać

13. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

u mnie dziś 4 dodatkowe monety.... :) stan 57/60

14. amber♥

amber♥ Komandor forum

Mam zrobione 54/60 wiem że wszystkich zadań nie zrobię , ale i tak fajne fanty - u mnie za każdym razem CJM , kadzidło ze srebrem oraz upiorny bukiet :D ..dodatkowych monet 1 ..ale i tak spoko ten event :)

15. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

U mnie 81/95. Monety zbieram raz dziennie, a szukam sposobem podanym przez Ania1713. Trafiają się dodatkowe monety. Jestem dobrej myśli.

16. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

ja mam 63/75 ...moze się uda skończyć :) czasem pojawia się dodatkowa moneta :)

17. krasnoludek10

51/60

18. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Dzień dobry,
    u mnie jeszcze 10 monet i będzie połowa, hehe;);)

Jak na razie wpadło tylko 7 dodatkowych monet:sleepy:

19. krasnoludek10

Nie narzekaj, mi pewnie o wiele mniej wpadło.

20. AngelGina

AngelGina Generał forum

Mój stan to 54/60, więc wielka różnica, mi to dopiero skrzyneczki skąpią dodatkowych monet, ech... oczywiście wszystkie monety z eventu już wytargane.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.