Opinie Skarb Królowej Kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 3 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Otwarłam moje 224 skrzynek i

a do tego było jeszcze 5 monet, ale obrazek byłby bardzo niesymetryczny, a tego nie lubię :p

ZB już mam nadmiar, ale gwiazdkami nie pogardzę :D Monet faktycznie mało, ale myślę, że to ma na celu wpędzenie nas w panikę, żeby kupować później monety za FL. Myślę, że spokojnie skończy się wszystkie skrzyneczkowe etapy

2. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

ooo wow o_O u mnie 39/45 i zaczynam się zastanawiać czy zdążę uzbierać... przegapiłam jakiś zbiór czy jak... :oops:

magdusia668, SperanzaE oraz ewanta lubią to.
  3. ewanta

ewanta Komandor forum

w tych skrzynkach czasami są monety- ja trafiłam z 5x. a stan na chwile obecna to 57/60. ogólnie trwa drugi event wspomagający i po jego zakończeniu to chyba dobrze jak będzie połowa monet czyli 70/140- a jest jeszcze 4 dni /no niecałe/ do końca drugiego eventu więc stan 39/45 nie jest zły

4. niebo016

niebo016 Generał forum

Marnie mi ten Skarb Królowej Idzie, po zdobyciu monet z aktualnego ewentu i 3 darmowych zbieranych codziennie nawet nie przekroczyłam siódmego zadania. Pewnie tak ma być jak mało monetek dają.

magdusia668 i mania4691 lubią to.
  5. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

hmmm ale siódme zadanie to aż za 75 monet jest. czyli masz sporo. Ja aktualnie stoję na 56/60

ania1713, magdusia668 oraz niebo016 lubią to.
  6. niebo016

niebo016 Generał forum

Uznałam, że mnie idzie słabo i wiele graczy ma ponad 70 monet. Aktualnie mój stan to tylko 34/35. Mało monet jest w skrzynkach.

7. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Nie idzie mi zbyt dobrze, nie wstaję po nocy żeby zebrać monety
    a wiec mam ich stosunkowo mniej. Z drzewek wyrastają u mnie
    same starocie, hitem jest oliwka xxl. Z kibelkami też nie lepiej
    pomarańczowa obora itp. Mam nadzieję że inni mają lepsze nagrody.
    Pozdrawiam wszystkich.

8. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Wow! Kawia domowa, drugi wiąz i dwie zagrody dla chomików mi się trafiły, w tym jedna pomarańczowa. No, i jeszcze bociany. Całkiem dobry wynik. :)

9. ania1713

A ja stoję na 50/60 i uważam że idzie mi dobrze :p Nie zamierzam porównywać swoich wyników z wynikami innych graczy.
    Mało to człowiek ma innych zmartwień?

10. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Też uważam że idzie Ci dobrze. :) Ja mam parę więcej dzięki monetom ze skrzynek a i pewnie Twoja metoda poszukiwania skarbu się do tego dołożyła bo skrzynek więcej to i szans więcej na nagrody:D Jeszcze raz dziękuję:inlove: I powodzenia:inlove:

11. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Można powiedzieć, że idziemy "pysk w pysk" :D Też mam 50/60.
    Nie bardzo sprawdzała mi się technika kopania na bieżąco (na 29 gierek znalazłam tylko jedną monetę ekstra). Nazbierałam więc monet na 17 gierek i dostałam dziś kolejne 4 pojedyncze monety (po każdym kopaniu otwierałam zdobyte skrzynki). Dobre i to...
    Grunt to zrobić 95 poszukiwań, później dostaje się nagrody co 2 monetki...:music:

12. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

u mnie 59/60 ... szału nie ma i monet też :p ile zrobie tyle będzie ;)

13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dzisiaj miałem szczęście.
    Z trzech darmowych monet, skrzynki dały kolejne trzy.
    Te dały następne cztery.
    Z czterech wyszła tylko jedna, za to skrzynkę trafiłem w punkt.:D
    Ogółem 57/60.
    Jest dobrze.

14. ania1713

Już się tak zgrałyśmy w tej naszej współpracy, że nieświadomie idziemy "pysk w pysk" :D
    Przy odkrywaniu większej ilości skrzynek też nie widać różnicy jeśli chodzi o monety (5 sztuk na 224 skrzynek) - ale widzę różnicę w pozostałych nagrodach, więc będę otwierać większe ilości. Event trwa długo, więc nie ma się co spieszyć :)

15. czechu79

czechu79 Generał forum

Nie ma różnicy kiedy ją otworzysz,kiedyś gdzieś czytałem że nagrody zawarte w skrzynkach czy na kole są z automatu dopisywane ,a że kręcisz kołem czy też otwierasz tę skrzynię to tylko dodatkowa opcja typu dreszczyk emocji ,no i ilości lepiej wyglądają zamiast jednej kupy jest 100xD

Ostatnie edytowanie: 13 października 2018
  16. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Cos takiego jest w przypadku tsow..;) a wydaje mi sie,ze w tych innych sprawach rowniez...

17. czechu79

czechu79 Generał forum

Tak zapewne jest BP kontroluje SP SN TZ i inne tego typu dobra bo to real kasa

18. ania1713

I tak, i nie. Podobnie jest z TSami i innymi losowymi nagrodami. Jak otwieram pojedyncze przedmioty, to zwykle dostaje się to co jest najbardziej prawdopodobne (sprawdzałam wiele razy u siebie). A jak wystawię hurtem zagrody, drzewa czy otworzę skrzyneczki, to zwykle trafiają się też nagrody dla których prawdopodobieństwo jest mniejsze.

Już mam 2 garncarnie. A to na zagrodach/drzewach zależy mi bardziej - resztę mogę kupić na targu lub sama wyprodukować, zdobyć w misjach. Tym sposobem też zdobyłam z wygranych sadzonek z eventów: orzesznika (jak był całkiem nowy), cypryśnika, pustynną różę i masę innych (nie ma sensu wymieniać :p ). Jedynie konik morski się na mnie obraził :p

Ale nikomu nie narzucam mojego stylu 8)

19. Andrzej_Kubata21

Andrzej_Kubata21 Hrabia forum

u mnie 55/60 zbiór kolejnych 3 za 2 godziny

20. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Aniu nie do konca masz racje...monety zbieram na 4 farmach ,skrzynki otwieram po trzech gierkach,,,i takie rzeczy jak garncarnia,,wiaz mam i to w wiekszej ilosci...:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.