Opinie Skarb Królowej Kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 3 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Udało się dzisiaj i mnie xD

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

No żesz kurza twarz... O monetach żem zapomniałxD Za to w nagrodę dostałem 2 monety ze skrzyń:D

3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

krasnoludek10 lubi to.
  4. _Marchewa_

_Marchewa_ Zaawansowany

W skarbie króla piratów trochę lepiej mi szło tutaj jakoś nie mam szczęścia, w dodatku jeszcze żadnej monety nie dała mi skrzynka :cry: Zbiór darmowych monet przypada mi jutro na 5 rano, ciekawe czy wstanę i czy przede wszystkim nie zapomnę, bo do tej pory nie udało mi się nigdy na czas zebrać, mimo, ze byłam na farmie >:( ahhh ta główka, albo po prostu za dużo na raz się dzieje na farmie

miwi45, AngelGina oraz krasnoludek10 lubią to.
  5. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Ostatnie edytowanie: 6 października 2018
  6. jakacper78

jakacper78 Forum Pro

UWAGA!Przeklętą monetę można kupić max 9 razy w okresie od 26.10 (14:00) -31.10 (14:00) w cenie 5 FL za sztukę.
    Witam mam pytanie gdzie można to kupić bo w galeria handlowa raczej nie znalazłem 8)

krasnoludek10 lubi to.
  7. AngelGina

AngelGina Generał forum

Jest dopiero 7 października, więc pewnie jeszcze nie ma tej oferty ;)

8. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Dostałam m.in. garncarnię której do tej pory nie miałam ale żadnej dodatkowej monety niestety nie. Cóż, coś za coś :)

9. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Pewnie monetę też dostaniesz. Mnie trafiło się jedno i drugie :)

10. AngelGina

AngelGina Generał forum

Natomiast u mnie zagroda jaków się trafiła i jak do tej pory jakieś dwie sadzonki, a monet też nie widać ;)
    Pewnie niektórzy dostają Skarb Królowej czyli monety, a ja te Kości :D ;)

11. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

Może dziś jest dzień jaków, mnie też się trafiła, moja druga w kolekcji.

12. AngelGina

AngelGina Generał forum

Moja to już trzecia zagroda jaków w pasku, ale nigdy za wiele :), ogólnie fajne nagrody są w skrzyneczkach, oby więcej takich eventów- siać nie trzeba, martwić się o wypadajki też nie, tylko pilnować zbierania monet ;)

13. krasnoludek10

Z tą ostatnią czynnością jest jak zwykle najwięcej problemuxD Za jakąś godzinę zbieram 3 monety:p

14. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Zbiór monet jest co 20 godzin więc zbieram zawsze rano i nie zapominam:music:Nie widzę zresztą w tym żądnego problemu i trochę się dziwię tym co go mają :pjest przecież wiele pnącz czy tam itemów o takim czasie i wystarczy wszystko zgrać;)

15. krasnoludek10

No ja niestety nie mogłem zawsze rano, bo chyba dopiero przedwczoraj około 19 zebrałem pierwsze monety;)

16. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

No to zbieraj zawsze wieczorem, co to za problem.

md_m i krasnoludek10 lubią to.
  17. krasnoludek10

Za późno.. Ale już mam taktykę. Dzisiaj ostatni raz zbieram około 13 a potem ciągle rano:D

o_O 13 ZB z 12 skrzyń:D

Ostatnie edytowanie: 7 października 2018
  18. modlischka78

modlischka78 Koneser forum

Ze skrzyni dwa razy dostalam monety 1x2 szt i 1x1. Sadzonki, ZB ale zadnej zagrody .

-Batka74- i AngelGina lubią to.
  19. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Hura!. Właśnie przed chwilą Dziwną wazę zgarnęłam :) Nareszcie trochę itemów się uzbiera do Nawiedzonego Domu!
    U mnie są różne nagrody. Np. kilka cmj-ów i innych bonusów. Monety miałam raz, chyba nawet dwie.

-Batka74- lubi to.
  20. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

dostałam ze skrzynek monety 8 szt, i wypadła zagroda osmiornic i garncarstwo a tego warsztatu to nie miałam :) Teraz stoję na 5. 37/45 Dwa itemy sobie zgarnęłam do nawiedzonego i bawimy się dalej , kilka monet wpadnie z nowego jutrzejszego ewentu ;)

Ostatnie edytowanie: 10 października 2018
    jola0909g i amber♥ lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.