Opinie Skarb Królowej Kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 3 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

a u mnie 140+52 i całkiem ciekawe nagrody ze skrzynek :)

2. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Wykopałam w okolicach 900 skrzynek, sporo nagród* wpadło przy okazji robienia reszty eventów, więc jak tu nie być zadowolonym? ;) Nie chciało mi się na piechotkę liczyć ile kroków ponad te 140, więc nie powiem :p

*3 kawie mnie odwiedziły :D i jeden wiąz

Ostatnie edytowanie: 31 października 2018
  3. matthero

matthero Hrabia forum

Eh i znowu powrót do normalnej szaty :( A tak się przyzwyczaiłem do mroku, dyń, zombiaków i tego tła...
    A tak w ogóle to dzięki temu eventowi zdobyłem mnóstwo bananów, które pozwoliły mi na odblokowanie sporo run, odblokowanie w pełni lasu i zrobienia dużo misji księżycowych...

4. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Masz rację. Ja również zdobyłam mnóstwo brakujących zagród, drzew, o lesie grzybowym nawet nie wspomnę. Gra nabrała tempa a i nagrody były, jak dotąd, bardzo fajne. Aż chce się grać ! :D:inlove::D:inlove:

5. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

a u mie beznadziejne żadnej nowości ani zagród ani drzew

6. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Misje mroczne zrobione wszystkie :D:inlove:o_Oo_Oo_O została końcówka dendrologicznego tylko. :music::D

7. rysio

rysio Półbóstwo forum

co z tego ze event ukonczylem w calosci i zebralem mnostwo skrzynek z zagrodami i drzewami, otrzezwienie przyszlo w momencie otwarcia tzn na 93 mozliwoci "ZERO" nowosci.
    Zastanawia mnie jeden fakt: po co BP produkuje tyle niepotrzebnych rzeczy (smieci). Czy dla plynnosci gry nie byloby lepiej utrzymywac zbednosci na mozliwie niskim poziomie? To odciazyloby przeciez serwery BP

oset53 i miwi45 lubią to.
  8. matthero

matthero Hrabia forum

Gratulacje!
    Mi zostało jeszcze do końca 2 misje, a wszystko dzięki dopalaczom z koła i żmudnej pracy zbierania roślin w punkt (nawet w nocy). Ciekawe czy równie super event będzie za rok na halloween.

Daisy44 lubi to.
  9. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Dziękuję:)Przyznam, że trochę SP zużyłam na oślizły młyn i błotnego potwora, ale uznałam, że jak dali długą pełnię, to już się poświęcę i machnę zalegające misje. :D Kto wie kiedy druga taka okazja:music:Pod koniec pełni trochę udało się uzupełnić rośliny. W sumie fajny był ten halloweenowy maraton:D:inlove:

oset53 lubi to.
  10. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Dziękujemy za opinie, temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.