Opinie Skarb Królowej Kości

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Oct 3, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

a u mnie 140+52 i całkiem ciekawe nagrody ze skrzynek :)

2. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Wykopałam w okolicach 900 skrzynek, sporo nagród* wpadło przy okazji robienia reszty eventów, więc jak tu nie być zadowolonym? ;) Nie chciało mi się na piechotkę liczyć ile kroków ponad te 140, więc nie powiem :p

*3 kawie mnie odwiedziły :D i jeden wiąz

Last edited: Oct 31, 2018
  3. matthero

matthero Hrabia forum

Eh i znowu powrót do normalnej szaty :( A tak się przyzwyczaiłem do mroku, dyń, zombiaków i tego tła...
    A tak w ogóle to dzięki temu eventowi zdobyłem mnóstwo bananów, które pozwoliły mi na odblokowanie sporo run, odblokowanie w pełni lasu i zrobienia dużo misji księżycowych...

4. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Masz rację. Ja również zdobyłam mnóstwo brakujących zagród, drzew, o lesie grzybowym nawet nie wspomnę. Gra nabrała tempa a i nagrody były, jak dotąd, bardzo fajne. Aż chce się grać ! :D:inlove::D:inlove:

5. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

a u mie beznadziejne żadnej nowości ani zagród ani drzew

6. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Misje mroczne zrobione wszystkie :D:inlove:o_Oo_Oo_O została końcówka dendrologicznego tylko. :music::D

7. rysio

rysio Półbóstwo forum

co z tego ze event ukonczylem w calosci i zebralem mnostwo skrzynek z zagrodami i drzewami, otrzezwienie przyszlo w momencie otwarcia tzn na 93 mozliwoci "ZERO" nowosci.
    Zastanawia mnie jeden fakt: po co BP produkuje tyle niepotrzebnych rzeczy (smieci). Czy dla plynnosci gry nie byloby lepiej utrzymywac zbednosci na mozliwie niskim poziomie? To odciazyloby przeciez serwery BP

oset53 and miwi45 like this.
  8. matthero

matthero Hrabia forum

Gratulacje!
    Mi zostało jeszcze do końca 2 misje, a wszystko dzięki dopalaczom z koła i żmudnej pracy zbierania roślin w punkt (nawet w nocy). Ciekawe czy równie super event będzie za rok na halloween.

Daisy44 likes this.
  9. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Dziękuję:)Przyznam, że trochę SP zużyłam na oślizły młyn i błotnego potwora, ale uznałam, że jak dali długą pełnię, to już się poświęcę i machnę zalegające misje. :D Kto wie kiedy druga taka okazja:music:Pod koniec pełni trochę udało się uzupełnić rośliny. W sumie fajny był ten halloweenowy maraton:D:inlove:

oset53 likes this.
  10. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Dziękujemy za opinie, temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Thread Status:
Not open for further replies.