Opinie Skarb Królowej Kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 3 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

krasnoludek10, niebo016 oraz Karen139 lubią to.
  2. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Podstawowy item Chatka czarownicy dostanie każdy gracz. Ulepszenia będzie trzeba zdobyć samemu. Na początek w sklepie będą dostępne 2 pakiety w cenie 25 FL/pakiet. Będzie można kupić maksimum po 5 szt. każdego z nich.

Tu jest podane, że jest to prezent od BP.

3. Karen139

Karen139 Baron forum

4. zazulec

zazulec Książę forum

To wszystko dotyczy Chatki czarownicy, a jest jeszcze ulepszenie Chatki wiedźmy, a skąd podstawa? Ktoś wie?

5. Kaasia86

Kaasia86 Aktywny autor

Sąsiadko i ja się pokuszę o te ulepszenia :)

6. Anhedrea

krasnoludek10 i niebo016 lubią to.
  7. zazulec

zazulec Książę forum

krasnoludek10, Mikasek- oraz niebo016 lubią to.
  8. Anhedrea

Pewnikiem im się nazwy pomyliły jak zwykle, ale zapewne to jest jedno i to samo.

9. zazulec

zazulec Książę forum

Poczekamy zatem na sprostowanie poradnika albo nowe ogłoszenie dotyczące Chatki wiedźm.

10. _Marchewa_

_Marchewa_ Zaawansowany

Zrobiłam już listę które sceny będę wykonywać tylko zastanawiam się nad sceną 6 w truskawce i czekoladzie są do zdobycia ulepszenia chatki(obstawiam, że czarownica i wiedzma to ta sama chtka), a w wanilii 2 monety. Za czym głosujecie?

11. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Brałbym monety, chatki na pewno będą do zdobycia w innych pełniowych lub też i nie eventach.
    Jeśli tylko w pełniowych to z mniejszą częstotliwością niż fabryczki w zwykłych.

12. _Marchewa_

_Marchewa_ Zaawansowany

Pierwsza moja myśl też była taka, tylko że za monety głownie zdobywa się też te ulepszenia chatek, ale też projekty domów, jednak sporo tych monet jest do nazbierania żeby zdobyć wszystkie. Może masz racje teraz monety a ulepszenia chatek będzie jeszcze można zdobyć w przyszłości

13. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Wszystko okaże się w praniu, trzeba poczekać do jutra
    zresztą i tak mozolnie będzie szło bo monet tak szybko nie będzie można zdobyć.

14. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

Cześć, nie rozumiem dwóch rzeczy :eek:
    Ile monet potrzeba aby rozegrać jedną mini grę?
    Czy item "Dziwne wazy" daje monetę, czy to błąd się wkradł?
    Ktoś pomoże? :oops:

krasnoludek10, Mikasek- oraz niebo016 lubią to.
  15. _Marchewa_

_Marchewa_ Zaawansowany

Skoro nie ma określone, to raczej 1 moneta= 1gra
    a co do drugiego pytania to też się nad tym własnie zastanawiałam

16. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Ta chatka to póki co jakaś taka bardziej kolekcjonerska niż praktyczna. Nawet ulepszona na maxa będzie dawała taką sobie skrzynkę i 200% PD od zbiorów mrocznych drzew, zwierzaków i upraw. Czyli itemów w Nawiedzonym domu nie obejmie (chyba, że coś zmienią).

W sumie przy tej Królowej kości trzeba tylko pamiętać, żeby codziennie zbierać monety no i czasem rozgrywać gierki. Ja będę od razu otwierać skrzynki. W trakcie eventu można w nich trafić monety, które pozwolą na rozegranie kolejnych gierek.
    Widzę, że itemów nazgarniamy tyle, że pewnie Nawiedzonego domu braknie :D

17. sisi1973

sisi1973 Zaawansowany

wściekli sie z tymi eventami 4 na raz nic nie rozumiem z tych poradnikow i pewnie znowu coś sie spieprzy jak wczoraj a mój kombajn poszedł bez sensu do bani

18. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Jeśli jest kto zrozumiał FAQ to proszę o podpowiedzi skąd mam brać te przedmioty ewentowe i monety i w ogóle o co chodzi?

19. anna0089

anna0089 Książę forum

Mózg mi się przepalił. Nic nie rozumiem :cry::cry::cry:Muszę się z tym przespać bo za dużo albo za mało informacji na raz .

20. niebo016

niebo016 Generał forum

Jakie są plusy tego eventu- Skarb Królowej Kości???? Robić go aby dostawać jakieś tam skrzynki i kolejne figurki??????? Tak To rozumiem. o_Oo_Oo_Oo_O

krasnoludek10 i Mikasek- lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.