Opinie Skarb Królowej Kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 3 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Andrzej_Kubata21

Andrzej_Kubata21 Hrabia forum

2. meage

meage Naśladowca mistrzów

U mnie 92/95 oczywiście po wykupieniu sklepiku.Słabo to widzę:oops:

3. amber♥

amber♥ Komandor forum

U mnie gorzej 86/95 też po wykupieniu sklepiku , po rozegraniu gier dosyć dużo mi tych skrzyń wpadło a tam - 2 dodatkowe monety tylko :( ..no tak jak pisałam dla mnie ta królowa niezbyt łaskawa , ale co jej będę jak koniowi w zęby zaglądać - to darmowe praktycznie , inne nagrody przy okazji wpadną :)
    powodzenia i miłego dnia ..

4. guzekb

guzekb Forumowy żółtodziób

W Akcjach specjalnych zniknął mi ewent Skarb Królowej Kości . Czy ktoś wie gdzie go znaleźć??????????

5. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Dużo atrakcji mamy obecnie i brakło stron w Akcjach specjalnych...

Do planszy z eventem Skarb Królowej Kości dostaniesz się przez zegar eventowy (po lewej stronie okna gry). W nim też jest dużo wydarzeń i trzeba poszukać ikonki właściwego eventu przesuwając się zielonymi strzałeczkami - jak na obrazku poniżej:
    1b.PNG

6. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

108/110 ... i dziś wpadły 3 monety :)

7. magros

magros Nadzorca forum

witam u was duzo u mnie 79 ale niech cos zrobia z ta gra zamiast zebatkirosnie rosiczka zbierac recznie nie moge

8. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Dzień dobry
    U mnie 89
    15 monet z eventu wykorzystane, ale jakieś trefne były, bo nie dały żadnej monety dodatkowej :eek:
    W ogóle słabo mi te monety ze skrzyń wypadają, może jak ponarzekam będzie lepiej :p

9. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

95/98 po wykupieniu wszystkich monet

10. _Marchewa_

_Marchewa_ Zaawansowany

otworzyłam 96 skrzynek i nie było ani jednej przeklętej monety :cry::cry::cry::cry::mad::mad::mad::mad::mad: te monety faktycznie jakieś przeklęte

Ostatnie edytowanie: 19 października 2018
  11. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

A ja zgapilam dwa dni i conajmniej 9 monet jestem w plecy, ehh :(

12. Agnes89

Agnes89 Zaawansowany

Ech wszyscy narzekają i mają "tylko" 90 kilka a ja mam 79, wyciągam te monety skąd tylko mogę, ostatnio otworzyłam ponad 100 skrzynek na raz i co? i nic...

13. abask

abask Fanatyk forum

A ja 73... A przecież zbieram regularnie. Z zegarkiem w ręku

14. matthero

matthero Hrabia forum

84/95, tylko, że ja mam item "przeklęta ropuszka", byłoby 90/95, ale na początku eventu nie zbierałem regularnie i pominąłem 6 monet... od tamtego czasu zbieram regularnie co 20h... Pozdrawiam...

15. abask

abask Fanatyk forum

Skąd item?

16. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

dwa razy po 3 monety dzisiaj dostałam:D
    91/95:)
    a już myślałam, że jakieś felerne te moje skrzyneczki...jeszcze sporo czasu zostało... może i do Was los się uśmiechnie:)

17. matthero

matthero Hrabia forum

Był przez jakiś czas do zakupienia w galerii handlowej i daje co 48h 1 monetę... Już nie pamiętam ile kosztował...

18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Po raz kolejny kupujący mają lepiej..

Zbiór za 3 h.

19. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Był:
    Item "Przeklęta ropuszka" - do kupienia w Galerii handlowej od 4.10 (14:00) do 7.10.2018 (24:00) za 70 FL

4 300 PD/TPD oraz Przeklęta moneta x 1 co 48h, 1 małe pole
    Item będzie dawał Przeklętą monetę do końca eventu
    Można kupić tylko 1 item.

20. duzy6666

duzy6666 Generał forum

witam u mnie 100/102 oczywiście sklep ogołocony:pwybrałam też wszystkie ulepszenia chatki i ją rozbudowałam :inlove:jeszcze jedna gierka 27 to wykupię itemyxDtaką kolejność wybrałam w/g tego co dla mnie ważne;)pozdrawiam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.