Opinie Skarb Królowej Kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 3 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,

Te ciemne noce są wyjątkowe! Doktor Nagniotek kopie w poszukiwaniu skarbu Królowej Kości. Pomożesz mu? Zbieraj przeklęte monety w październiku i zacznij kopać, aby wygrać przerażające nagrody!

ScreenHunter_99 Oct. 02 06.58.jpg

Czwartek 04.10.2018 godz. 14:00

Środa 31.10.2018 godz. 23:59

ScreenHunter_100 Oct. 02 07.03.jpg ScreenHunter_100 Oct. 02 07.03.jpg ScreenHunter_100 Oct. 02 07.03.jpg

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. RWM41

RWM41 Ambasador forum

ok. Czyli jedne szukanie skarbów za 10 przeklętych monet. Czekamy na opisy skąd wziąć monety

3. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Nic nie kumam z FAQ do eventu

4. konradowiec

konradowiec Młodszy ekspert

Dziwny:( ten event a opis jeszcze bardziej :( chyba że to tylko ja o_Onic nie rozumiem:eek:

5. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Spoko nie tylko Ty jedyne co wiem to że muszę mieć określoną liczbę pieniążka bym mogła poszukać skarbu..

6. gienia77

gienia77 Okazjonalny autor

jakaś jestem ciemna, nic nie rozumiem :(

7. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Podejrzewam że misje towarzyszące nam to rozjaśnia bo w evencie nie ma rośliny do wysiewania jak również nie widzę wypadalców..Więc ???

8. .elom.

.elom. Moguł forum

Ciemność widzę,ciemność.

9. zazulec

zazulec Książę forum

Dokładnie tak ja piszesz.
    W środkowej części planszy znajduje się możliwość rozpoczęcia mini gry oraz pole, które co 20h będzie dawać 3 Przeklęte monety. W celu zbioru należy kliknąć przycisk pod paskiem.

10. RWM41

RWM41 Ambasador forum

to nie kwestia ciemnoty tylko braku danych. To jest opis do wydarzenia głównego. Będziemy skarbów szukać a monet dostarczą eventy towarzyszące. Ich opisu jeszcze nie ma to i nie wiadomo

11. ewanta

ewanta Komandor forum

poczekam jak ktoś mądry wyczyta wszystkie faq i powie co i jak. na razie widzę że dali FAQ do wypieku gdzie są dwie wypadajki - jedna z upraw druga z reszty - super >:(

12. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

ciekawe kiedy i ten event zgaśnie.......

13. .elom.

.elom. Moguł forum

Ostatni gasi światło.

14. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Z obecnego FAQ wiem jedno - królowa karnawału na pewno nie powróci w październiku.

15. .Remik8.

.Remik8. Aktywny autor

Niestety nie tylko Ty....

16. abask

abask Fanatyk forum

O co chodzi? Ja nic nie kumam :(

17. _Marchewa_

_Marchewa_ Zaawansowany

Panie i Panowie przyjmuję zakłady o to jak szybko po rozpoczęciu tych wszystkich eventów gra padnie i to powyłączają :p Wszystko na raz pomieszanie z poplątaniem, trzeba kilka razy wszystko przeczytać żeby jakąś strategię ustalić dobrą, bo gra chyba warta jest świeczki, chętnie zgarnę wszystkie ulepszenia tego nowego domku:music:

18. Dorotka8888

Dorotka8888 Okazjonalny autor

fakt ten FAQ jest taki jakiś zagmatwany na razie jest opis wypieków z otchłani ale zastanawiam się nad jednym wszędzie jest w nagrodach ulepszenie chatki wiedźmy a jakoś umknęła mi informacja o chatce wiedźmy chyba że item "Przeklęta ropuszka" - do kupienia w Galerii handlowej od 4.10 (14:00) do 7.10.2018 (24:00) za 70 FL zmieni się właśnie w chatkę

19. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

W tym miesiącu kilka eventów zostanie połączonych jedną mini grą z eventu Skarb Królowej Kości.

Będą to wydarzenia:
    - Wypieki otchłani,
    - Sękata wierzba (ogłaszany w kalendarzu jako event o znanej machanice),
    - Wywar czarownicy (ogłaszany jako Pełniowy eksperyment robotów),
    - Halloweenowy labirynt (nazwa robocza).

Wszystkie eventy powiązane będą dawać wejściówki do wspomnianej mini gry oraz pomogą zdobyć itemy. Więcej szczegółów przekażemy w ogłoszeniach i poradnikach do wydarzeń.

Pozdrawiamy,

Chyba teraz jest wszystko jasne?

20. Karen139

Karen139 Baron forum

Zastanawia mnie jedno.........w którym z tych ewentów bedzie do wygrania "Chatka wiedźmy", bo ulepszeń widzę od groma tylko jakoś podstawa nie rzuciła mi sie w oczy.8)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.