Opinie Skarb króla piratów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 8 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

Gdzie widzicie co jest potrzebne do misji?Ja nie mogę znaleźć.

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Na samym końcu FAQ do eventu jest opis misji - tabela.

mamaiza69, Odilia oraz Majeczka13 lubią to.
  3. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Robię misję ze względu na nosorożce. Będą moje pierwsze :D. Nareszcie. Do tej pory z żadnego TS nie udało mi się ich zdobyć

mamaiza69 i usiamik46 lubią to.
  4. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Witajcie farmerzy :)
    No to ja też swoje trzy grosze dorzucę, coby wątku nie zaniedbywać:p
    ...Nowy ewent w zapowiedziach
    świeżą farbą jeszcze świeci
    kto się o tym już dowiedział
    ten poczytać truchtem leci.
    Coś od pięt jakby łaskocze
    i uśmiechem w oczach błyska
    kiedy z krzaków tu przyskoczę
    by popatrzeć sobie z bliska
    A farmerzy czytają, czytają, czytają...
    i już sobie zliczają, zliczają, zliczają...
    Inni znowu główkują, główkują, główkują...
    i swe farmy szykują, szykują, szykują...
    A zaraz po ewencie misja wchodzi, niby wspomagająca, ale czasowa - takich nie lubię, bo ściganie z Czasem to ...
    czasem ciężka sprawa:p. Wiem że wszystko jest do ogarnięcia, lecz kto nie ma jeszcze w całości odblokowanych Wodospadów temu będzie trudniej - a ja nie mam:oops:. Tak więc trzeba mi jeszcze na spokojnie wszystko przemyśleć i oprócz ewentualnych nagród zliczyć swe siły, coby potem nie było tak :cry::cry: albo tak:mad::mad:
    Pozdrawiam wszystkich - na razie jeszcze tak:D:D:D

5. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Jak tak teraz sobie patrzę na misję i liczę co chcę i ile eventówki potrzeba, to mi wychodzi że na misję (wybiórczo) i pnącze potrzebowałabym 17 300 rośliny. Bo 3 pochodnie są w misji (wcześniej to przeoczyłam) plus ta jedna na początek i już wychodzą 4 pochodnie za darmo :D

Zaczyna mi się podobać, bo zawsze to mniej siania :p Zwłaszcza, że siejemy tylko na wyspie - wolę siać na wyspie niż na farmie, bo mniejsza rozróba xD

6. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no jak ktoś chce te zagrody to nie potrzebne wypadajki, ja mam kijowo bo jeszcze lasu tropikalnego nie mam, baha oczywiście cała :D a wodospadów brakuje mi za farmarki jedna część 600 farmarek, ale jakoś nie mam siły zbierać i co chwilę cos kupuję hehehe :D

Azile i Frytka2012 lubią to.
  7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Do eventu podchodzę, wymagana demolka.
    Zagród nie ruszę, wykarczuję drzewka.
    I tak domagały się już uaktualnienia.
    Będę mieć do dyspozycji 380 małych pól.
    Robię dla pnącza, głównie dla skrzyni z gwiazdkami.
    Parafrazując Neila Armstronga:

Dla mnie to jeden mały klik więcej przy zbieraniu gałązek, ale wielka szansa na dodatkowe 10mln SG i 50 G.;)

8. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

No i jak nie robić tego eventu?:) Myślałam, ze dadzą jakieś marne pnącze i nareszcie odpuszczę.:D
    Dobrze chociaż, że tylko na Wyspie.
    Na zrobienie - misji i eventu potrzeba 20.700 szt rośliny i 1295 wypadajek, więc jak są otwarte wodospady w całości, to ok. 3-4 dni siania. Lubię wysiać roślinę i dopiero myśleć o wypadajkach, bo wtedy można wrócić do swojego ustawienia, a wypadajki i tak lecą.
    Na farmie można w tym czasie hodować koty, myszy i niedźwiedzie - event hodowlany się zbliża, będą potrzebne, a produkt uboczny z pewnością będzie się dobrze sprzedawał podczas eventu.:)

9. adikab

adikab Ekspert forum

Robić..robić :) Pola wszystkie dawno odkryte więc jest gdzie sadzić :) Misja i event polecą spokojnie :)

mamaiza69, aankaa_66 oraz kalinamala lubią to.
  10. anna0089

anna0089 Książę forum

Pewnie,że robię. Ale w pierwszej kolejności misje a potem ewent, jak zdążę. Żal mi tylko demolować wodospady bo mam tam drzewa i zagrody które są
    dla mnie cenne. No trudno, może chociaż pół wyspy obsieję. Bedę decydować na bieżąco. Pozdrowienia dla walczących i miłego odpoczynku hamakowiczom

Azile, aankaa_66 oraz kalinamala lubią to.
  11. ewanta

ewanta Komandor forum

ja może jakaś niekumata jestem ale na tej przykładowej planszy są takie zapiski /0, /3, /2 - co to znaczy?

12. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Bry.Cała Bahama odkryta dawno,siać jest gdzie...Tylko czy mi się chce? o_O Jutro zadecyduję-zobaczę ile wypadaj na początek wyleci...Za to misję sobie pyknę-chociaż na co mi ten następny zwierz? :p

13. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Gosia !!!!! :)
    a na co nam ta gra?:D Zwierz nie jest nam potrzebny, tak jak kolejne drzewko, roślina, item, rząd pnącza itp.
    No taką mamy grę ..... sorry. No i żyjemy w takim klimacie.:p

14. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Mnie również szkoda demolować wodospady ale tym razem robię demolkę:D. Nie mam rudzika ani homara więc również pierwsza do zrobienia misja potem event:Dile się da:)

Azile lubi to.
  15. niki1990

niki1990 Komandor forum

Ja robię misję plan minumum bo ja chcę zagrodę dla homarów. Renzo już nie oferuje, a za drogie są

16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A wiesz,że się od kilku dni zastanawiam...:p Dalej nie wiem czy robię.

17. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

Mnie też będzie trudno ze startem bo mam popołudniówki i dopiero zacznę około 23 w pracy brak możliwości wejścia na farmę .

18. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

hej
    event trzeba zacząć od przygotowania paszy dla rudzików-:)

Azile i hlnrys lubią to.
  19. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

witajcie walczę o rudziki a nosorożcami nie pogardzę, jakaś strategia do opracowania ale nie mam pomysła, coś na bazie totolotka

20. danusias23

danusias23 Książę forum

Chyba mylicie zagrodę dla homarów z zagrodą dla krabów? Ja np mam 4 homary w pasku, krabów (te były u Renzo) ani widu ani słychu :(

jagódka133 i hlnrys lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.