Opinie Skarb króla piratów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 8 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

Właśnie się zorientowałam, że brakuje mi ok 1000 szt badyla. ale się nie martwię, spokojnie się dosieje do jutra. spokojnie także wykrzesam z pól te brakujące 78 wypadajek. W każdym razie jestem zadowolona z nagród. w sumie ponad milion PD, i duuuuuuuużo reszty, ale to wtedy, gdy ogarnęłam, jak iść po strzałkach. Kilka razy także udało się trafić za 1 razem w skrzynkę

mamaiza69 i olgs3 lubią to.
  2. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

witajcie. padam do stóp i błagalnym tonem wzywam do wysłania mi gałęzi, dzięki której me pnącze zadyndoli. w tej chwili brak 20 na ostatnią pochodnię. Czy uda mi się wygrać z czasem i zwyciężyć z okrutną machiną losowości wypadajek?
    okaże się za godzinę gdy będę musiała wyjść z domu.
    niech moc będzie z Wami, a gałęzie ze mną :)

mamaiza69 lubi to.
  3. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

Mnie brakuje 40 gałęzi do ostatniej pochodni, część dozbieram ale tyle nie wypadnie do 10.
    Niestety moi sąsiedzi mnie omijają przy rozsyłaniu prezentów :|

na koniec dokopałam się do tylko 3 bananów :| i kraby na koniec też wleciały, nie wiem kiedy odkryję ta skąpą ilość tajemniczości które udało mi się wykopać w skrzynkach, może trafią się wreszcie nosorożce

mamaiza69 lubi to.
  4. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

i ostatecznie brakło ok 100 gałęzi do pnącza

Ostatnie edytowanie: 16 maja 2018
  5. ewanta

ewanta Komandor forum

dobrze, że weszłam na forum bo zapomniałam że event do 10-tej:)) eventówka jeszcze rośnie na ostatnie pochodnie- cos tam jeszcze się przekopie

mamaiza69 lubi to.
  6. BezKitu70

BezKitu70 Czeladnik forum

udało się. Mam i ja. Last minute ;)

7. aneczkaandzia

aneczkaandzia Czeladnik forum

mi 20 galezi brakuje 8):(

8. gregorg

gregorg Młodszy ekspert

a mnie jeszcze jedna galazka

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty, które niczego do tematu eventu nie wnosiły, usunęłam.

10. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

W związku z awarią na farmie panuje spokój (w końcu :p ), więc wystawiłam wygrane zagrody.
    Ze zdobytych zagród wolfram wyskoczyły 2 nosorożce :) 2 na 16, więc i tak dobrze. Trochę też żyraf wyskoczyło, więc będą na G&T. Jeszcze czekam czy z ostatnich farmowych zagród wyskoczą kolejne rudziki

11. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

event za nami, dziękujemy za wszystkie Wasze opnie w temacie, wątek tradycyjnie zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.