Opinie Skarb króla piratów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 8 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niebo016

niebo016 Generał forum

Udało mi się zrobić tylko, lub aż 28 gierek:music:8) i w sumie z tego eventu dostałam 2 zagrody nosorożców+ gwarantowaną z zadania w spółdzielni czyli trojaczki mam :inlove:. Ognistą jagodę wysiałam na dwóch małych polach, za każdym razem jak układam na nowo Bahamy to wszystko jest poprzewracane do góry nogami, bo nigdy nie pamiętam jak poprzednio wyglądała xD

gretag, leloszek373 oraz ania1713 lubią to.
  2. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Możesz grać dalej event do środy :)

gretag i niebo016 lubią to.
  3. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Dlatego ja zawsze przed demolką robię screena i zostawiam w którymś folderze, a po evencie zdjęcie jak znalazł. Jak pamięć już nie ta, to trzeba się wspomagać ;)

Nie wiem jak to zrobiłam, ale nagle (po porannym zbiorze chyba) mam więcej wypadajek niż eventówki o_O Aż tak kurek odkręcili? Na noc miałam melon (wcześniej też tak robiłam i efektu takiego nie było). Teraz wypadajek 140, eventówki ok.300. Ktoś mi tu chyba czaruje :p Ale event do środy, to i eventówkę się podgoni

Oczywiście pnącze już hula, ale (jak na pirata przystało) szukam skarbów dalej

4. Ania121_2a

Ania121_2a Aktywny autor

Z góry przepraszam za pytanie.... co to jest maska tiki, skąd ją wziąć?
    Brakuje jeszcze 7 gier, czarno to widzę. Coś mi nie idą te eventy ostatnie ;)

5. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Do zdobycia pnącza brakuje mi 33 wypadajki mam nadzieje,że jutro uda mi się je zdobyć. zielska mam nadmiar,ale wypadajki słabo lecą ;)

niebo016, mamaiza69 oraz gretag lubią to.
  6. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

hmmm ja robię kopię zapasową ustawień łąki w grze i przywracam potem automatycznie bez bawienia się :)

7. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Ania121_2a

Maskę Tiki daje item: zegar z pozytywką "Karuzela", można ją także otrzymać jako prezent od sąsiadów/znajomych.
    Daje bonus 20% szybsza produkcja warzyw na Bahamaramie przez 6 godzin.

Następnym razem z takimi pytaniami zapraszam do działu >> Pytania ogólne<<

8. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Pod warunkiem, że się ma premium. A jak się nie ma, to jedzie się na screenach lub na dobrej pamięci

9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Aniu :)
    widzę że jesteś zarejestrowana od 2014 roku i jeżeli zrobiłaś event "Akcja neonowe zagrody", który był w listopadzie ub. roku to pnącze zdobyte w tym evencie też daje maskę tiki.
    Jeżeli nie masz jej w spiżarni, to napisz do mnie i podeślę Ci kilka.

10. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

U mnie też już pnącze odpalone :)
    Teraz robię dodatkowe pochodnie i zbieram skrzynki a towar w nich zacny :)

11. mamaiza69

mamaiza69 Aktywny autor

Genialne, oplułam monitor xDxDxD. W temacie: pnącze dawno se jest, piracę ile się da, event superaśny, lepszy od podrabianej Królowej.

12. adikab

adikab Ekspert forum

35 gierek za mną...

Zag. drzewko Madagaskar - 4 sztuki
    Zag. zagroda Wolfram - 27 sztuk
    Zag. drzewko "Śpiąca królewna" - 14 sztuk
    Zag. zagroda Wiedeń - 20 sztuk

..będzie...będzie zabawa...będzie się działo.... xD

13. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Brakuje mi wypadalcow na 4 gierki, szaleje z helikonia z ostatniej komnaty, moze sie uda, trzymajcie kciuki:music:

14. A ja chyba odtańczę jakiś taniec z radości :D( aby deszcz nie spadł!) Udało mi się skończyć event, tak mało ich kończę że na palcach jednej ręki można policzyć! Walczącym jeszcze życzę powodzenia.

15. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

ja kopałam 33 razy i nie miałam takiego szczęścia, tylko:
    Zag. drzewko Madagaskar - 4 sztuki
    Zag. zagroda Wolfram - 8 sztuk
    Zag. drzewko "Śpiąca królewna" - 12 sztuk
    Zag. zagroda Wiedeń - 10 sztuk

16. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Uda się, jeszcze cały wtorek i kawałek środy. Zdążysz:)

U mnie po 35 gierkach sztukowo podobnie, ale rozkład inny:) Na 64 TS-y ogółem mam: 16 Wolframów, 18 Madagaskarów, 14 Królewien i 16 Wiedni. Już czekam na ich wystawienie i zajrzenie do środka:D

17. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

przede mną jeszcze 6 gier, mam nadzieję,że usieję i nazbieram wypadalców. bardzo na to liczę :)

dotikampo i leloszek373 lubią to.
  18. ewanta

ewanta Komandor forum

34 gry za mną i w pasku czekają:
    - zagadkowa zagroda "wiedeń" - 12 sztuk
    - zagadkowe drzewo "śpiąca królewna" - 6 sztuk
    - zagadkowa zagroda "wolfram" - 31 sztuk
    - zagadkowe drzewo "madagaskar" - 21 sztuk

na farmie trochę już powystawiałam wcześniej - ale głównie drzewka. nie pamiętam ile ale około 15-20- trafiły mi się 3 arakurie wyniosłe

dotikampo i leloszek373 lubią to.
  19. Krzych1975

Krzych1975 Okazjonalny autor

Jeszcze muszę się spiąć Do ukończenia pnącza brakuje 33 wypadajki :) Musze stwierdzić, że event jako taki nie był trudny, ale trzeba było poświęcić dużo czasu na sianie Z perspektywy czasu widzę, że teraz im dłużej gram tym łatwiej jest mi zdobywać pnącza i chyba o to w tej zabawie chodzi

dotikampo, kalinamala oraz leloszek373 lubią to.
  20. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

warto grać dalej zrobiłam 2 pochodnie z 14 skrzynek wpadło kolejne 30 gwiazdek :inlove: z tego eventu mam ich już 150 :inlove: może dociągnę do 200 :music:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.