Opinie Skarb króla piratów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 8 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

też miałam nieśmiertelną pochodnię :D

ja dostałam w sumie 80 gwizdek na 15 gier z czego się ogromnie cieszę bo po aktualizacji drzewa mądrości mam co odkrywać więc każda gwiazdka na wagę złota u mnie ;) może kolejne skrznki bedą bardziej łaskawe u Ciebie ;*

ania1713 i Odilia lubią to.
  2. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

po niecałych dwóch dobach wykopane 17 skarbów ze średnią 6 skrzynek i zrobione 80 procent misji, nagrody ze skrzynek i misji całkiem niezłe, więc warto siać, zwłaszcza że siejemy na wyspie, a na farmie można dorobić trochę zwierzaków albo posiać coś do zaległych misji
    pracuję oszczędnościowo - nie na wszystkich polach i na samej wodzie, czasem tylko podleję eventówkę nawozem
    powodzenia wszystkim poszukiwaczom skarbów :)

Ostatnie edytowanie: 11 maja 2018
  3. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

u mnie 14 partii za mną :) rośliny już koniec siania bo mam zapas na kolejne 20 pochodni teraz tylko czekać na wypadajki

kalinamala lubi to.
  4. -senait-

-senait- Hrabia forum

kalinamala i Widełki3 lubią to.
  5. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

6. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Misja ukończona ale dopiero 8 gierek za mną- brak terror-badyla.

7. ewanta

ewanta Komandor forum

ja mam wypadajki a roślinek nie;) dojrzewają na polu- oby ich grad nie zniszczył bo własnie u mnie lecą kulki z nieba

oset53 lubi to.
  8. puniak3

puniak3 Moguł forum

u mnie misja zaliczona w całości ale gierek tylko 9 i ze skrzynek jakoś tak słabowito z nagrodami ale evencik suuuuper

oset53 i aankaa_66 lubią to.
  9. marynia53

marynia53 Cesarz forum

nosorożca mam, jeszcze przydałby się rudzik a gierek zaliczyłam 15. Nie wiem czy dobrze czy źle pomyślałam:p

10. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Jest nowe OO...event przedłużony do środy do 10
    Dla mnie to dobra wiadomość:)
    15 gier zaliczone.W skrzyniach różności mniej lub bardziej przydatne ale ogólnie event na duży +:D

11. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

O, też się cieszę.:) Wyjątkowo mi się podoba to wykopywanie skrzynek ;)
    U mnie 17 gierek i cała misja zaliczona. Badyla jest jeszcze na jakieś 8 ale wypadajki blokują, trzeba będzie coś długorosnącego na noc posadzić.:p Raz mi się udało za 2 razem trafić, a tak to średnia 4 podejścia.

Ostatnie edytowanie: 11 maja 2018
  12. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Witam:)
    Ośmielę się stwierdzić , że dla wszystkich to dobra wiadomość i pewnie już nie będziemy oglądać tych :mad: ( sympatycznych inaczej ) gębusi - teraz już będą same takie :DxD - mam nadzieję :p
    Moja też tak wygląda:D choć skarbów dopiero 9 odkopane, ale co tam - czasu jeszcze jest dość więc da radę i pnącze ,,odnaleźć,,:)
    Pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy :);)

13. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Misja zrobiona wczoraj, pnącze jeszcze niezdobyte, wykopki trwają.;)xD

Szczęśliwy los jak zwykle nie dla mnie, ale po 6 skrzynek dostaję, podoba mi się. :D

14. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Wypadajki lecą bardzo marnie
    Przynajmniej u mnie...

leloszek373, usiamik46 oraz eldena lubią to.
  15. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

Z zagród Wiedeń udało się zdobyć kolejnego Rudzika :) teraz tylko czekać na wypadajki bo rośliny mam 16 tys wiec już więcej nie sieje oraz 16 gier za sobą :) Z ostatnim zadaniem w misji czekam do samego końca szkoda mi wypadajek a tak słabo lecą a Homarów mam już 3 zagrody ;)

oset53, -MarekW- oraz ania1713 lubią to.
  16. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

20 gier za mną. Coraz bliżej pnącze :)

17. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Jak czytałam poradnik przed eventem, to średniawo chciało mi się siać do eventu, miałam zrobić częściowo misję i trochę podłubać. Ale spodobało mi się tak bardzo, że już 15 gierek za mną :music: i po raz pierwszy czekam na wypadajki, a nie na rośliny. Ale event do środy, więc na spokojnie wypadajki wylecą.

94 skrzynek w pasku (otworzę na koniec) więc średnio 6 skrzynek mam na gierkę. Jest dobrze :)

18. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Raz mi się trafiło, jak ślepej kurze itd. Sieję i sieję. Ale już widać światełko w tunelu. xD

19. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

8 gier dopiero , brak wypadajek mnie spowalnia bo roślinek sporo na plusie

leloszek373, oset53 oraz aankaa_66 lubią to.
  20. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Misja wykonana w całości ale skarbów wykopanych 11 dopiero. Brak wypadajek. Do środy bedzie ok:D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.