Opinie Skarb króla piratów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 8 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Misja w spółdzielni zakończona.
    12 poszukiwań skarbu wykonane - nagród nie pamiętam.

Jeszcze tylko 9657 ognistej jagody oraz 677 gałęzi i będzie koniec eventu.

2. _Marchewa_

_Marchewa_ Zaawansowany

u mnie w młynie kręci się dziesiąta, a zielska jeszcze na prawie 4, tylko co z tego skoro drewna brak :( Kuszą mnie nosorożce, ale na razie z misją się wstrzymuję, póki więcej drewna nie zacznie lecieć

ziutek7770 i Azile lubią to.
  3. aneri123

aneri123 Naśladowca mistrzów

Prosze o podpowiedz ..... gdzie mam znalesc zagrode Rudzik ?? juz mam zrobione i jakosik nie moge znalesc -:(

aankaa_66 i abc2016 lubią to.
  4. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Rudzik jest na farmie

5. aneri123

aneri123 Naśladowca mistrzów

Dziekuje za podpowiedz ..........juz mam -:)
    Milego wieczoru!

ziutek7770 i aankaa_66 lubią to.
  6. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

Misja ukończona w całości :D W evencie 11 gier za mną , roślinki mam sporo ale wypadajki mnie przystopowały, nagrody się sypią więc bawimy się dalej...czasu sporo przed nami ;)

ziutek7770, leloszek373 oraz Azile lubią to.
  7. ewanta

ewanta Komandor forum

u mnie tez misja skończona ale gierek mam tylko 9. fajny ten event- tyle dobroci w skrzynkach:) mogliby częściej taki robić.

8. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

zostało jeszcze 1200 ognistej jagody na kraba i ostatni wpłata zwierząt

ziutek7770 lubi to.
  9. BezKitu70

BezKitu70 Czeladnik forum

też polubiłam ten event, oby tylko wypadajek było wystarczająco :)

ziutek7770 i Azile lubią to.
  10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja tylko przypomnę, że czas misji jest krótszy od czasu trwania eventu i kończy się dzień wcześniej czyli w poniedziałek, 14.05.2018, godz. 14:00.

11. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ukręciłam 11 pochodni i dzięki nim zdobyłam 66 skrzyneczek. Najlepsza nagroda to 50 gwiazdek :inlove: (wcześniej zdobyłam 30gwiazdek), 9ZB, 2 zagadkowe zagrody, 9 sadzonek na baha, kerstol, galaretka, SG, PD itd. Rozegranych mam 15 gier.

12. -senait-

-senait- Hrabia forum

też zrobiłam 15 gier ale skrzyneczki parę razy zdobyłam za drugim krokiem i to uważam za sukces i motywację:D

-MarekW- i ziutek7770 lubią to.
  13. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Niby losowość, ale te nagrody są super :)
    Zdecydowanie podoba mi się event i mam nadzieję, że mechanika się powtórzy :)
    Misja zrobiona ale nie do końca, bo najpierw muszę przecież pnącze zdobyć :p Póki co 12 gier za mną. Zablokowana przez wypadajki oczywiście jestem.

-Batka74-, ziutek7770 oraz bogusiania lubią to.
  14. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Pamiętaj,że misja kończy się dzień wcześniej niż event

15. Odilia

Odilia Zaawansowany

Mnie też udało się zdobyć kilka fajnych nagród tylko nie wiem dlaczego wśród nich jest różowa galaretka ? Bardzo mi się podoba ta gra choć sporo tego siania Misje już zrobiłam teraz tylko siać, mielić i kopać Pozdrawiam :)

16. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dlatego:
    Fotki z poradników EN i DE.

17. Krzych1975

Krzych1975 Okazjonalny autor

Tak jak pisali przedmówcy wcześniej nagrody są bardzo fajne Oby więcej takich eventów, a będzie dobrze Za mną już 12 gier więc myślę, że spokojnie powinno się event zamknąć Chociaż wolę nie zapeszać bo jeszcze mogą Nam przykręcić kurek z pochodniami 8)

-Batka74-, Odilia oraz ziutek7770 lubią to.
  18. ziutek7770

ziutek7770 Aktywny autor

Zacząłem z dobowym opóźnieniem, ale mam nosorożca i jestem w pełni zadowolony. Pnącza znowu nie będzie, bo praca nie pozwala na ciągłe siedzenie przy grze, ale te parę nagród bardzo cieszy. Oby częściej takie eventy, bo adrenalinka przyjemna. Pozdrówka dla TWÓRCÓW.

19. Odilia

Odilia Zaawansowany

Tu jest moja galaretka !Śliczne dzięki :p Nie zmieściła się w naszym poradniku bidula i zagadka rozwiązana :) więc sieje miele kopie dalej Miłego:p:)

leloszek373, -Batka74- oraz jamarkus lubią to.
  20. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

rozegrałam 17 mini gier (trafiła się jedna nieśmiertelna pochodnia, co skrzynek skąpiła, ale udało się ją spacyfikować)

a nagrody takie sobie na tą chwilę, widać że innym szczęście bardziej dopisuje:
    SP - 22, SN - 24, TNZ - 40, FM - 18, TS wiedeń - 8, TS Wolfram - 4, TSadznki na farma - 8, TSadzonki na wyspe - 2
    BN - 11, Kerestotol - 2, CMJ - 2, TPD - 662 25, SZ - 16, DP -6, ZB - 19, Gwiazdki - 10
    SG - 79200, Galaretka - 3, PD - 330 000

-Batka74-, ania1713 oraz yen10 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.