Opinie Skarb króla piratów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 8 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Teraz to już sobie jaja robią, kombajny, bonusy , wszystko idzie sie gonić bo oni sobie pół godz przerwy zrobili>:(. Amatorka totalna w tej firemce pracuje. Ale najważniejsze ze wyprzedaż ZAWSZE dobrze działa.

2. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

no tez jestem ciekawy ja zebrałem roślinę eventową jak wyłączyli event i co nie mam ani tej rośliny dodanej ani wypadajek

3. evi900422

evi900422 Naśladowca mistrzów

przepadnie mi kupon na kombajn ;/ kurcze to że człowiek pracuje po 12 h próbując zrobić event i zdobyć jakieś nagrody to jak zawszę takie niespodzianki ;-( ehh ...Ciekawa jestem czy pomyślą o nas i nas przeproszą ....Ehhh...Proponuje po 10 pochodni .....

kufynka lubi to.
  4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Event wrócił. Ciekawe na jak dlugo:music:

5. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Udało mi się rozsiać i za 2 godziny pierwszy zbiór z całości. Gałęzi nazbierałem tylko 240 pomimo tego że rosła wszedzie karnegia. Po zbiorze karnegii na samym początku było tylko 195 sztuk. Reszta to od sąsiadów i to co wypadło w trakcie rozsiewania. Jak czytam to z melonów więcej wylecialo. Chyba nie da się uzbierać wystarczającej ilości gałęzi siejąc tylko eventowke, tak jak to było w ostatnim evencie. 13 razy muszę zebrać eventowke zeby bylo wystarczająco. No nic. Najpierw sieję eventowkę a potem będę myślał nad gałęziami.

Pierwszy skarb znaleziony. Wbiłem łopatę i poczułem opór. Okazało się że to 8 skrzynek :)

Ostatnie edytowanie: 9 maja 2018
  6. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Uff... bo ja za 5 minut mam zbiór. Może zdążę :p

leloszek373, aankaa_66 oraz dotikampo lubią to.
  7. andrzejewskab1975

andrzejewskab1975 Naśladowca mistrzów

No to jakiś super bonus musi być za te nerwy i straty:wuerg:>:(:oops:

8. .elom.

.elom. Moguł forum

Podobnie jak w kinie-światła gasną,wszystko ginie.

aankaa_66 lubi to.
  9. magros

magros Nadzorca forum

to parodia z calej strony wypada 1 szt pochodni

10. Pientaszek6

Pientaszek6 Okazjonalny autor

to jest wlasnie ta nowa mechanika

Azile i hlnrys lubią to.
  11. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Pierwsza darmowa = 8 x skrzynia;),
    a co w nich jest?;)hmm

Miśkowo i SperanzaE lubią to.
  12. aisunel

aisunel Generał forum

No przeciez w poradniku napisali nova mechanika:D:pxD.Przed przeczytaniem zebralem drzewa 0/zero/ wypady:eek:.I szekspirowskie, czytac,czy robic,oto jest pytanieo_O

Frytka2012 lubi to.
  13. halina54

halina54 Hrabia forum

co mi po wydluzeniu eventu o godzine skoro stracilam czas z kombajnu i biala niewinnosc? nie mowiac o straconych nerwach i podniesionym cisnieniu..nieladnie oj nieladnie

Azile i Odilia lubią to.
  14. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

wiem, ale myslalam, ze moze przez przypadek zmienia, xD

aisunel, memlak oraz Odilia lubią to.
  15. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Kurza stopka ta nowa mechanika polega na lotach bez ostrzeżenia...-.--.-Właśnie próbowałam zebrać plony terror- badyla i buch lot ,jeden drugi...dobrze że choć miękkie lądowania zaliczyłam.xDxDxD.

16. Odilia

Odilia Zaawansowany

Zgadza się nie ładnie i nerwy bo dużo tego ziela coraz więcej i więcej nie wiem po co? :( Szkoda że nadal są problemy z eventami To taka fajna gra :(nie pamiętam już kiedy było ok

17. evitka40

evitka40 Młodszy ekspert

niby wyłączyli, miało być ok, ale znów mnie wywala. A gierka taka sympatyczna....

Frytka2012 lubi to.
  18. RWM41

RWM41 Ambasador forum

mnie też wywala

leloszek373 lubi to.
  19. aisunel

aisunel Generał forum

No to czekamy na bohatera,ktory sie odwazy tego dotknaco_O.5h po rozpoczeciu,a u mnie kilka galezi;).Przedluzka 24h+ zwrot kosztow.to minimum co mozna oczekiwac:eek:

leloszek373 lubi to.
  20. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

U mnie raz się tak zdarzyło, że mnie wylogowało. Teraz jest ok. A w jednej ze skrzynek znalazłam zagrodę dla krabów, której dotąd nie miałam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.