Opinie Skarb króla piratów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 8 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy,

Cała stop! Bunia i jej piracka załoga poszukują legendarnego skarbu króla piratów! Przygotuj się na piracką minigrę pełną bogactw i dobrej zabawy!

ScreenHunter 223.png

Od czwartku, 10.05.2018, godz. 14:00 do poniedziałku, 14.05.2018, godz. 14:00 dostępna będzie również misja Król Piratów.

Środa 09.05.2018 godz. 14:00

Wtorek 15.05.2018 godz. 14:00

ScreenHunter 224.png ScreenHunter 224.png ScreenHunter 224.png

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Wie ktoś może, na czym polega ta "nowa mechanika"...?
    Ogólnie - sympatyczne rozwojowe pnącze, itemy mocne średniaczki... ale i tak mi się nie chce 8)xD

3. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Wygląda na lekki, łatwy i przyjemny...

4. ariadna12

ariadna12 Aktywny autor

Witam, oj jak ja nie lubie losowych nagród :cry::cry::cry::cry:

5. RWM41

RWM41 Ambasador forum

na pierwszy rzut oka trzeba będzie jakiś system triangulacji - namierzania wymyślić. Na początek planuję jedną strzałkę w środku a potem w rogu. to powinno zawęzić obszar

6. danusias23

danusias23 Książę forum

Nagrody losowe, ale już nie po 1 złoty banan, ale 3 lub 10 :) Chyba chcą nas wycyckać z SN. A w nagrodach z misji zielsko i wypadajka oraz: araukarie, nosorożce, rudziki, homary :music:

7. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześc, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Czyli zaczynamy od zrobienia "kawałka" misji w s-ni i "heja";)xDxD
    Zobaczymy, jak bedą leciały wypadajki, ale spoko event.
    Zziizzii - naprawdę nie zauważyłem tej "nowej mechaniki".:(:(

8. zzizzie

Doświadczenie uczy, że jak event wygląda na lekki, łatwy i przyjemny, to wypadajki będą leciały jak krew z nosa ;)

9. RWM41

RWM41 Ambasador forum

na nagrody marudzić nie można, pnącze rozwojowe. Dobrze jest

10. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

ogólnie wydaje się event prosty najpierw zrobić pierwsze 3 etapy misji w spółdzielnie co da roślin do sadzenia a potem na spokojnie sobie dalej robić

do zdobycie bardzo dobre nagrody araukarie nosorożce rudziki

kalinamala i niebo016 lubią to.
  11. danusias23

danusias23 Książę forum

Taak, w pnączu PD, TPD, SG i dodatkowo 2 fajne skrzynki takż eevent robię oczywiście ;)

12. RWM41

RWM41 Ambasador forum

misja dzień później....

13. zzizzie

Jeśli dobrze rozumiem, misja dostępna jest od czwartku 8)xD

14. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

zgadza się to nic z planu :)

15. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:).
    Należy zwrócić uwagę na to ,że event zaczyna się w środę,a misja w czwartek.Zatem rozsiewamy roślinkę sami,no chyba,że ktoś chce czekać do następnego dnia...
    Powodzenia!!!

16. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Ta nowa mechanika chyba polega na tym, że możesz dowolnie kliknąć i trafić w skarb za pierwszym razem, albo strzałki podpowiedzą, w zależności od ilości strzałów jest przyznawana nagroda, mniej lub bardziej wypasiona

17. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

W misji jest wieksza szansa na zdobycie nosorozcy, rudzika i homara niz lizyc, ze trafimy losowo. A w sumie tylko na tym mi zalezy.

18. zzizzie

Czyli ukochany przez wszystkich element losowości.
    Jak miło xDxDxD

Tak się zastanawiam nad tym eventem... maszyny dają na wyprzy, może by to machnąć...?
    Ale chyba jednak nie będzie mi się chciało -.-

19. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Super, mi się podoba. Trochę inna od tego co było do tej pory. Wieczorem posieję co się da najlepszego. Event zacznę pewnie gdzieś koło 16., więc czasu na przygotowanie się mam sporo.

mamaiza69, Azile oraz morellaa lubią to.
  20. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Witam wszystkich. :)

Moim skromnym zdaniem event zapowiada się całkiem przyjemnie. ;) Pnącze z serii tych rozwojowych, na dodatek dające skrzyneczki - a to lubię. :D
    Niemniej jednak znacznie bardziej podoba mi się misja wspomagająca. :D Dodatkowe nosorożce i pierwsze rudziki - ach... Jak dobrze, że już od dawna nie kupuję kota w worku w postaci TS-ów. Wystarczy trochę cierpliwości i nowinki zawitają na Farmę w postaci nagród z wydarzeń. Ba! - zauważam, że czas oczekiwania na ich pojawienie się w takiej postaci jest coraz krótszy. :p
    A więc pora odpalić kombajn i siewnik i ruszyć w pole. :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.