Skandal!!!

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FarmaBeatki37, 14 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Dotyczy kalendarza adwentowego. Miałam wszystkie prezenty otwierane w terminie, a mimo to nie mogłam odblokować dodatkowych nagród. Po napisaniu do PT, dowiedziałam się że nie mogę odblokować nagród dodatkowych po 12 grudnia, bo nagroda 10 i 12 nie została odblokowana w terminie, co jest nie prawdą, bo już je odebrałam. Ale w moim kalendarzu były one dzisiaj!!!zablokowane. Dopiero po wykupieniu, po raz drugi!!!! nagród 10 i 12, każdej za 8 FL odblokował się dostęp do nagród dodatkowych!!! Jak można tak ludzi robić w balona i kazać im wykupować nagrody, wcześniej w terminie!!! odblokowane!!!! Od dzisiaj naprawdę mam dość tej gry!!!

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

FarmaBeatki37, ja rozumiem, że chcesz się podzielić z innymi swoim niezadowoleniem z zaistniałej sytuacji, ale zapraszam do wątku rozmów w tym temacie kalendarza adwentowego.
    Przypomnę, że udział w kalendarzu adwentowy nie jest obowiązkowy, nie musisz niczego odbierać za floreny, możesz kontynuować dalej odbieranie codziennych prezentów e skarpetek, bądź też nie, to Twoja decyzja jak postąpisz.
    Tu watek zamykam, przykro mi, ale to nie dział dyskusyjny.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.